Ruben Nicolai kijkt televisie als hij sip is

Geplaatst op Mon 16 Jul 2018 om 15:30

Ruben Nicolai voelt zich regelmatig behoorlijk sip, bijvoorbeeld als hij een periode slecht heeft gegeten. Als hij zich zo verdrietig voelt, dan kijkt hij graag televisie. Dat vertelt de RTL 4-ster in de podcast 30 Minuten Rauw. De buien van Nicolai zitten volgens de presentator zelf niet tegen depressiviteit aan. “Nee, niet depressief. Een rafelrandje? Dat wel. Dat uit zich door afzondering. Van alles en iedereen. Dan sluit ik me echt op thuis. Dan ga ik heel veel tv kijken. Ik kan soms echt balen van mezelf.”

Waar baalt hij dan van? “Als ik voor de zoveelste keer een ongezonde periode heb gehad – te veel friet eten, te veel drinken, te weinig slapen – dan word je eruit wakker en denk je: Jezus, heb ik het alweer gedaan? Dat is cirkelgedrag. Eerst ga je helemaal de ene kant op en de volgende dag denk je: wat ben ik een slecht mens.”

Verder geniet Nicolai naar eigen zeggen erg van het leven. Mocht hij op een gegeven moment overlijden, dan hoopt hij herinnerd te worden als een goede presentator en goede vader.

“Je hoopt dat mensen zeggen: hij deed tenminste zijn best op zijn werk. Het ging af en toe goed; soms wel, soms niet. Verder was hij een gepassioneerde vader die veel leuke tijd met zijn kinderen heeft doorgebracht en ze goed heeft voorbereid op het leven. Verder was hij sociaal en kon je ermee lachen.”

Foto: RTL
14 Reacties op “Ruben Nicolai kijkt televisie als hij sip is”


 1. Pipo

  Heel gek, ik word juist sip als ik die Nicolai op tv zie

 2. Dennis

  Heb je Niolai ook weer, aandacht!

 3. Curryworst

  Een goede presentator…
  Hij is nooit goed voorbereid, stamelt wat en is er vaak niet helemaal bij met zijn gedachten.
  Alsof hij zelf denkt ‘wat doe ik hier eigenlijk?’

 4. Remi

  Daarom is bij de AH de groente-afdeling ook vooraan …
  … je krijgt daar een goed gevoel bij … het zet aan tot (meer) kopen ;)

 5. Mike

  IJdele droeftoeter.

 6. Rubicon

  Sympathieke gozer. Hard gegaan met lama’s daarna niet echt meer iets gevonden wat hem op het lijf geschreven is. Doorgaan

 7. Bart

  Een van de meest waardeloze presentatoren van RTL. Binnengehaald omdat men dacht dat hij een jonger publiek zou aantrekken maar dat is niet het geval. Bij Boulevard helemaal niet om zijn plek. Onbegrijpelijk dat zijn contract is verlengd.

 8. Dries Eff Em

  Lekker belangrijk zeg…..poeh poeh !!!

 9. Bjorn

  Non talent. Bij elk gesprek wil hij grappig zijn.

 10. scott_0

  Wie is deze vetklep?

 11. Mevrouw van ter Vis-Stick

  Ruben Nikolai gebruikt toch drugs? Ja dat hij veel alcohol nuttigt, zie je wel aan zijn bolle kop. Waarom is dit wezen eigenlijk op tv? Een trieste figuur vind ik, meer iets voor een inrichting. Type tweedehands auto verkoper.

 12. Barend-Jan Zwartkijker

  Jaaa!!! Dat is het , dat is dé baan voor die arrogante narcistische non-grappenmaker: “tweedehands auto verkoper”. Is hij dan tweedehands of zijn het die auto’s?! …

 13. Japie

  Sneue vent.

 14. BRAAK

  Eikel!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.