Realityster Daniella niet rijk: ‘Ik krijg 2.600 euro netto’

Realityster Daniella Merringer (35) kwam in haar hoogtijdagen op televisie over als een verwaande dame uit Amsterdam-Zuid, maar in werkelijkheid is ze helemaal niet zo rijk. Ze verdient 2.600 euro netto per maand. Dat vertelt ze in NRC Handelsblad. Merringer is fulltime manager in een luxe restaurant op het Damrak en kan van haar salaris hooguit 400 euro per maand sparen, verklapt ze in de krant. Het scheelt dat ze dankzij haar ouders slechts 600 euro per maand kwijt is aan haar woning.

Ze leeft relatief goedkoop. “Waar ik het meest trots op ben is dat ik mijn eigen huis heb gekocht, in 2014. Daar heb ik jarenlang voor gewerkt en gespaard, mijn ouders hielpen voor een deel met een belastingvrije schenking. Inmiddels is het huis flink in waarde gestegen, ik zou het nu niet meer kunnen betalen.

Ze woont in Amsterdam-Zuid. “Dat is het Gooi van de stad. Het is zien en gezien worden“, zegt ze. “Laten zien wat je doet, waar je eet, waar je op vakantie gaat. Ze bestellen champagne op feesten en spuiten het over elkaar heen, of gaan uit eten en laten alles staan.

Zelf gooit ze haar geld niet over de balk. “Ik kocht laatst een paar slippers van Chanel. Die zijn tijdloos en behouden hun waarde.

Het NRC-interview met Daniella Merringer kunt u lezen op de NRC-site.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen