Privé vond Roxeanne Hazes flop als DWDD-huisband

Terugblikkend op het afgelopen seizoen van ’s lands populairste talkshow De Wereld Draait Door, kan weekblad Privé niet anders dan concluderen dat Roxeanne Hazes niet bepaald een succes was als huisband van het programma. Dat is te lezen in de kiosk. Volgens Privé heeft de onmin tussen Monique en haar broer André jr. er mede mee te maken dat hun duoschap door zijn toedoen uiteen is gevallen. Daardoor zou Roxeanne er financieel flink op achteruit zijn gegaan.

En dat terwijl het André juist voor de wind gaat. “Het kan niemand zijn ontgaan dat hij een grotere aanwinst is voor de Nederlandse showbizz dan zijn zus, die na elk optreden als verrassende huisband voor DWDD kon rekenen op een berg negatieve kritiek“, aldus Privé.

Het showblad: “Alleen Matthijs van Nieuwkerk hield zijn gezicht strak in de plooi wanneer Rox daar weer ‘live’ een nummer te berde had staan brengen. Op tv was tijdens zo’n optreden niet zelden de verbijstering op de gezichten van het publiek te zien.

Ook Voetbal Inside was eerder dit jaar zeer kritisch over Roxeanne Hazes als huisband van DWDD. “Ik heb nog nooit een beroepszangeres zo vals horen zingen. Ze kan er helemaal niks van“, zei Johan Derksen.

Het Privé-artikel ‘HIEROVER ging de ruzie tussen ANDRÉ en RACHEL …’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen