Nieuw duo op SBS 6: Johnny de Mol en Romy Monteiro

Geplaatst op Fri 13 Jul 2018 om 9:07

SBS 6 lanceert een nieuw duo op de Nederlandse televisie: Johnny de Mol en Romy Monteiro. Zij gaan samen de nieuwe talentenjacht DanceSing van Voice-producent Talpa presenteren. Dat heeft de zender laten weten. DanceSing is een programma voor talenten die zowel kunnen dansen als zingen. De Mol heeft al ervaring met dit soort shows omdat hij bij RTL 4 jarenlang Holland’s Got Talent heeft gedaan. Monteiro deed mee aan de zangshow It Takes 2 en de dansshow Dance Dance Dance.

SBS 6 is erg enthousiast over deze twee presentatoren. De zender spreekt van ‘twee presentatietoppers’. En die zijn hard nodig, aldus het station, want dit is ‘één van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit’. “DanceSing is keihard en slopend.”

RedOne, die heeft geproduceerd voor megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez en One Direction, verbindt zijn naam aan deze show. De winnaar krijgt een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track. “Een ultieme carrièrestart“, denkt SBS 6.

Zo’n gigantische prijs betekent wel dat er in DanceSing alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, alles achter zich te laten, onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten. Iedereen die denkt dat hij of zij dit aankan, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/dancesing.

Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien bij SBS 6.

Foto: SBS
34 Reacties op “Nieuw duo op SBS 6: Johnny de Mol en Romy Monteiro”


 1. Shaniquilia vd Put

  Wow leuk! Origineel ook! Volgend jaar komt er een contest dans-zing-schijt. Al schijtend zingen en dansen. De patenten en copyrights liggen bij Shaniquilia, dat je het maar even weet, Sjonnie!

 2. Zonder Naam

  Romy Monteiro. Brrrr. :(

 3. Peter

  O een talentenjacht,……eeeennnnn doorrrrrrrrr

 4. loekiedeleeuw

  John had gewoon Dance Dance en The Voice nu al weg moeten halen bij RTL. Wat een gedoe.

 5. Rita

  Met Romy ga je de oorlog ook niet winnen. Alles aan dit meiske is fake. Ze was perfect voor Boulevard geweest

 6. Tjep

  Slim duo.
  En natuurlijk presenteren zij volgend seizoen The Voice

  #NoMoreWendy

 7. Wolter

  Vreselijk

 8. Raaf

  Wow origineel.
  Applaus.
  Het zoveelste onappetijtelijke bagger programma.
  Laten we met zijn allen hopen dat dit vulgair programma extreem zal falen.
  Ik dacht trouwens dat een betraande Johnny de Mol mee aan het varen was met één van die Isis mensensmokkelveerdiensten in de Middellandse zee ?
  Samen met zijn aureooltje.

 9. Henk

  Ken haar niet. Zal me ook allemaal worst wezen verder.

 10. Whitedog

  @ Henk: als je niets te zeggen hebt, hou dan je mond. Je lijkt wel een vrouw.

 11. Barend-Jan Zwartkijker

  Aangezien in 2019 RTL geheel kijkcijferfailliet wordt verklaard zal half Nederland dit wel in de armen gaan sluiten. Na het Talpa-debacle denk ik dat John de Mol het met de SBS groep wel gaat redden. Hij heeft nu de ervaring hoe het niet moet. Succes John!

 12. Bart

  Weer een talentenjacht met dansen en zingen. Er is behoefte aan ander soort amusement dan dit. Men is dit soort shows spuugzat. Het is op Zes dus waarschijnlijk worden de hotseats ook weer van stal gehaald.

 13. burgos

  LLLLEEEEUUUUKKKKK?????

 14. J

  Zulke shows werken op SBS6 nooit. Dat is afgelopen jaren al gebleken met The Next Boy/Girl Band, The Winner Is, The Winner Takes It Al, Beat It om maar wat te noemen. Of dit programma moet zó vernieuwend zijn met een uniek element, dan zou het nog wat kunnen worden. Maar dansen én zingen was ook al het element van The Next Boy/Girl Band.

  Vrees voor Dance As One sowieso ook niet veel goeds.

 15. A.Zijn

  Ik denk dat Romy wel het talent heeft om het ver te schoppen, alleen het programma voelt voor mij als mosterd na de maaltijd. Hier ga je mensen geen plezier mee doen. Hrt wordt tijd voor een nieuwe koers.

 16. Zonder Naam

  Romy kan technisch wel shows aan elkaar praten, maar het geheel komt tegelijkertijd bijna net zo ‘fake’ over als wanneer je er Sylvia Meis zou plaatsen.

 17. Yari

  Romy Montero is een lopende autocue en dan nog hakkelend. Die durft er geen personality bij te gooien en dus zo inwisselbaar maar daar houdt John van…..alleen het publiek niet. Misvatting!

 18. Anti-Raaf

  Een keertje eens met Raaf. Het is enkel de zoon van John de Mol die ergens ronddobbert op de zee. Maar naar de zoveelste spin-off van talentenshows gaan wij niet kijken, enkel het idee van al die reclames moeten kijken..

 19. Ook leuk

  Flop

 20. dennis

  flop

 21. Peter

  Ach Whitedog hou zelf toch he waffel

 22. Jordao

  pffffffffff alweer de zoveelste talenten shit shows

 23. dj

  kan johnmol geen ander programmas meer denken

 24. ali

  Alweer talentenshow?Dat kun je op you tube dagelijks zien. En die rotte kop van Johnny is niet om aan te zien .Als hij niet de zoon van de M

 25. ali

  Als hij niet de zoon van de Mol was zat hij in een inrichting voor gehandicapten.

 26. Mark

  …want dit is ‘één van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit’.

  Dan zeggen ze elk seizoen. Worden weer belabberde cijfers.

 27. anonymous

  Flop flop flop
  De Mol kan niet presenteren en Romy kan eigenlijk helemaal niets.

 28. flopperdflop

  Wat is het toch een droevig zooitje bij de geldgraaiersclub van Mollusconi.

  Droevige en uitgekauwde programma’s met neiet te pruimen afgedankte holle vaten als presentatoren.

  T o kkie Nederland zal zich wel vermaken want die groep maakt het niet uit wat er wordt voorgeschoteld. Een aardig koppie en het geld van pa maakt je nog geen gewenst duo.

 29. Halina Reijntje

  Nepotisme a lá de Mol.

 30. Uit het Vak

  whahhahahaha en nog fout geschreven ook whahahaha ZEEKOE

 31. tim

  goede zet, ze gaan ook de zoektocht naar de nieuwe Bassie en Adriaan presenteren

 32. Dean

  De zender spreekt van ‘twee presentatietoppers’. En die zijn hard nodig, aldus het station, want dit is ‘één van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit’.

  Wat een lulkoek, Talpa maakt dit soort shows al zeker 10 jaar aan de lopende band, of het dan voor SBS of RTL gemaakt wordt maakt niks uit.

  Qua kijkcijfers kan ik me wel voorstellen dat het een ‘zwaar project’ zal worden, aangezien die zwaar tegen zullen gaan vallen, net zoals elke talentenjacht op SBS6 de laatste jaren.

  Maar misschien kan meneer de Mol het format aan het buitenland slijten, al vraag ik me eerlijk gezegd af of ze in andere landen inmiddels ook niet genoeg hebben van alwéér de zoveelste zang en dans talentenjacht.

  Jammer dat SBS nu het van Talpa is alleen nog investeert in reality series en dit soort dure en grote shows, en niet meer in Nederlands drama. De enigste serie die ze in de planning hebben is die politieserie met Yolanthe, en dat is nu niet bepaald een geweldige ‘actrice’. Ik had liever gehad dat ze door waren gegaan met Celblok H. of Bureau Raampoort. Onbegrijpelijk dat ze met Raampoort nooit zijn verder gegaan, scoorde in mijn herinnering toch rond de 700.000 kijkers, dat zijn voor SBS toch goede cijfers?

 33. Bart

  @tim Dat zou nou nog eens een leuke en originele talentenjacht zijn.

 34. Flits Bom

  DE Mol wil alleen maar eten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.