Nieuw duo op SBS 6: Johnny de Mol en Romy Monteiro

SBS 6 lanceert een nieuw duo op de Nederlandse televisie: Johnny de Mol en Romy Monteiro. Zij gaan samen de nieuwe talentenjacht DanceSing van Voice-producent Talpa presenteren. Dat heeft de zender laten weten. DanceSing is een programma voor talenten die zowel kunnen dansen als zingen. De Mol heeft al ervaring met dit soort shows omdat hij bij RTL 4 jarenlang Holland’s Got Talent heeft gedaan. Monteiro deed mee aan de zangshow It Takes 2 en de dansshow Dance Dance Dance.

SBS 6 is erg enthousiast over deze twee presentatoren. De zender spreekt van ’twee presentatietoppers’. En die zijn hard nodig, aldus het station, want dit is ‘één van de grootste en zwaarste projecten van de zender ooit’. “DanceSing is keihard en slopend.”

RedOne, die heeft geproduceerd voor megasterren als Lady Gaga, Jennifer Lopez en One Direction, verbindt zijn naam aan deze show. De winnaar krijgt een door RedOne en zijn team geschreven en geproduceerde track. “Een ultieme carrièrestart“, denkt SBS 6.

Zo’n gigantische prijs betekent wel dat er in DanceSing alleen plaats is voor de allergrootste doorzetters. Talenten die bereid zijn om werkelijk alles te geven, alles achter zich te laten, onafgebroken te trainen en zich voor duizend procent in te willen zetten. Iedereen die denkt dat hij of zij dit aankan, kan zich opgeven via www.sbs6.nl/dancesing.

Het programma wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa en is in 2019 te zien bij SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen