Nicolette jaar lang niet naar sportschool door tv-werk

Geplaatst op Tue 10 Jul 2018 om 13:15

Nicolette van Dam is een jaar lang niet naar de sportschool gegaan, omdat ze zo druk was met haar tv-werk. Nu heeft ze het weer opgepakt. Dat vertelt ze in weekblad Party. Van Dam cijfert zich altijd weg achter haar gezin, waardoor het sporten er lange tijd helemaal bij in schoot. “Ik ben geen type dat na een draaidag voor televisie om zes uur zegt: ‘Ik ga nu even fijn een uurtje sporten.’ Dan ga ik eten met de kids, doe ze in bad, leg ze in bed en gaan we een boekje lezen. Die tijd koester ik.”

Die lange draaidagen slokten haar op. “Eind vorig jaar was het wel heel veel. Voor een tv-programma moet soms iets wijken en jezelf al helemaal. Maar ik plan nu bewuster tijd voor mezelf in. Sporten bijvoorbeeld, dat had ik een jaar niet gedaan.”

Waar traint ze nu? “Nu train ik hier om de hoek, kan ik het mooi combineren. Daarnaast probeer ik eens in de twee weken een massage te nemen. Daar kom ik altijd weer stralend vandaan.”

Ik ben in de basis iemand die het liefst voor iedereen zorgt. Daar word ik gelukkig van, maar soms moet je ook even voor jezelf zorgen.”

Foto: SBS
15 Reacties op “Nicolette jaar lang niet naar sportschool door tv-werk”


 1. jam

  foei

  nep reclame

  mam ik heb thee voor je meegenomen
  schaam je

  laat je voortaan goed informeren

  wanneer neem je een beugel

  tanden zijn super groot en lelijk

  misschien kan je meedoen

  lelijke kinderen

 2. Curryworst

  Wat doet dat slagersdochtertje tegenwoordig eigenlijk voor de kost?
  Oh wacht, ik snap het al. Ze heeft nu dus weer tijd om te sporten want nauwelijks tv-werk.

 3. Thomas

  Ze heeft net zo’n mega gebit als dat schreeuw wijf van RTL boulevard.

 4. Zalmneusje

  Mensen die het hebben over ‘de kids’. Brrrr.

 5. LD

  @ jam : Jij heette toch TOLLIE? Leuk dat je je reply van 30 november nog eens in de herhaling gooit.

 6. Robert

  Waar speelt dat kind in dan of staat ze gewoon tot 6 uur in de winkel.

 7. Mink Vaillant

  Nicolette wie?

 8. Japie

  Toch fijn om te weten! Pfff.

 9. Anja

  Zal altijd een C sterretje blijven.

 10. RaymondVL

  Ik ga nu even fijn een uurtje sporten.’ Dan ga ik eten met de kids, doe ze in bad, leg ze in bed en gaan we een boekje lezen. Die tijd koester ik.” En je keihard laten nemen door je vent is maar een bijkomstigheid?

 11. 123

  Kunnen we gewoon massaal besluiten om het woord ‘kids’ níet meer te gebruiken? Al een aantal jaar geleden werd als slechtste woord gekozen (zoals het oordeel zei: men wil nutteloos hip doen.)

  Het valt mij vooral op, dat óf de ‘hogere klasse’ – welke een rekbaar begrip is, zich hieraan zondigd, of juist de lagere klasse. Het feit dat Nicolette van Dam dat woord zich eigen heeft gemaakt, toont toch wel het failliet van dat woord aan.

 12. tim

  en wel een abonnement betaald, schande. Meer van dit soort nieuws graag

 13. K

  Gewoon in de brasserie blijven staan …dat is voor alle partijen het beste…op tv lopen al genoeg van dat soort huppeltrutjes.

 14. Annoniemus

  Ze loopt genoeg rondjes in de slagerij van haar vader , als ze geen moer te doen heeft op TV .

 15. Slap Pe Pie Mel

  Ze kan zich ook vaker laten nemen door Bas Smt, komt dat baasje ook aan z’n trekken en dus minder actief (overdreven aanwezig) op insta. Pffff.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.