Gerard wil geen Geer & Goor-shows maken bij SBS 6

Geplaatst op Tue 10 Jul 2018 om 14:00

Gerard Joling is niet van plan om aan de slag te gaan bij SBS 6, zodat hij daar duoprogramma’s kan gaan maken met Gordon. Dat vertelt de presentator in de Weekend. De mannen van Voetbal Inside stellen dat John de Mol aan Gordon een miskoop heeft gedaan als Joling niet mee komt. Nu is duidelijk dat Joling niet mee gaat. “Nee. Ik heb daar gewoon geen zin in op het ogenblik. Bovendien ben ik veel te druk met optredens en ben ik ook bezig met een nieuwe cd“, zegt de entertainer in het blad.

Joling wil alleen nog maar dingen doen die hij echt leuk vindt. “Ik haal de krenten uit de pap. Ja, de Geer en Goor-programma’s zijn wel klaar wat mij betreft. We hebben het hartstikke leuk gedaan, de programma’s waren top.”

Hij vervolgt: “Echte vrienden zijn is voor ons allebei een beetje moeilijk, maar ik moet zeggen: het is een topcollega en een groot talent. Alleen moet je er wel zin in en kracht voor hebben. Ik vind het voorlopig even mooi geweest.”

Wel zijn Joling en Gordon vanaf eind augustus samen te zien in The Voice Senior. Die samenwerking hing aan een zijden draadje, vanwege de ruzie tussen zijn heren. Moeder Joling verbood haar zoon min of meer nog met Gordon om te gaan.

Joling: “De herhalingen van Geer en Goor zijn nu te zien, waarin we natuurlijk enorm veel doen voor oudere mensen, en dat vindt ze dan toch weer heel mooi om te zien. Het contact is nu een beetje lauwer geworden, laat ik het zo zeggen.”

Foto: RTL
23 Reacties op “Gerard wil geen Geer & Goor-shows maken bij SBS 6”


 1. peter

  Nee nee
  een paar maanden en je hoort weer we gaan een nieuwe serie Geer en Goor maken.
  Geer is zo onbetrouwbaar met net soort dingen.

 2. Camiel Cohen

  Die GEER is zo achterhaalt. Die man is totaal gek (die irritante lach) en eng om te zien ook; met al die botox.

 3. Rita

  Geef hem een zak geld en hij doet het..

 4. Niels

  Verwijft als de pest.

 5. Zalmneusje

  In het begin van het artikel is ie het niet van plan. Iets verderop is ie het al ‘voorlopig niet van plan’. Kortom, er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuw Geer en Goor-programma.

 6. dennis

  Gerard moet de plek van Gordon vullen op RTL. Veel meer gun factor, staat dichter bij de mens.

 7. Goordoen

  Is allemaal onderdeel van de onderhandelingstactiek. Door nu te zeggen dat hij geen zin heeft hoopt Geer een hoger salarisbod te krijgen van John de Mol. Natuurlijk gaat Geer naar SBS.

 8. G. Joling

  Whoehoehoehoehoehoehoe

 9. mark2

  Waar Joling voor mij jaren lang de gunfactor had ben ik wel klaar. Wispelturig als de pest! Vreemde interviews en te veel (on)dubbelzinnigheid in normale interviews. Z’n stem is niet meer zo goed, maargoed, iedereen wordt ouder, maar de muziek die hij de laatste tijd uit brengt is wel geel makkelijk en goedkoop gemaakt. En dan klagen aks je niet gedraaid wordt….

 10. Mink Vaillant

  Te druk met optreden, dat is een smoes. Joling is niet gek, die wacht op een hoger bod.

 11. jroen

  Over een paar maanden is het duo gewoon samen te zien bij SBS. De media moet eens stoppen dergelijke dingen te geloven. Tot op heden is elke belofte niets meer met Gordon te doen nergens op uit gelopen..

 12. Pierre

  Die heeft toch geld zat dus stoppen zou ik zeggen. Pensioenleeftijd bereikt en we hebben ondertussen alle shirtjes met “grappige ” teksten wel voorbij zien komen

 13. Ad

  Heerlijk te zien hoe die twee iedereen inpakken. Ze blijven in beeld.

 14. Daan

  Vies volk vind het. Wanneer gaan mensen snappen dat dit alleen maar voor de buhne is en dat ze uiteraard wel samenwerken omdat ze zakken vol met geld verdienen. Dan mag je kijken naar twee enge nichten die de hele tijd lachen. Hoe dom kan je zijn om daar je tijd mee te verdoen.

 15. TAno Nymous

  Meer of minder Geer en Goor?

  Helemaal niet meer.

 16. Whitedog

  Ja, het woord van Joling is ook al jaren ongeloofwaardig. Hoe vaak heeft hij nu al gezegd dat hij noooooit meer met Gordon zou gaan samenwerken?

  Na het boek van Gordon kreeg hij zogenaamd zelfs een verbod van zijn moeder, die hem heilig is. Maar toch gaan ze gezellig voor het geld samen coachen in The Voice Senior.

 17. tim

  Dat beslist John toch, hebben zij niets over te zeggen. Hij heeft nog wel een paar formats voor ze.

 18. Kathie jansen

  Hij is net zo.n leugenaar als goor .en voor geld doen ze alles en de kijkers zijn de klos

 19. aammehoela

  Wij keken toen al niet en dus kijken wij straks eventueel ook echt niet naar deze mannen zonder normale normen en waarden.

 20. K

  Nu zeggen dat hij niet meer met Goor gaat samen werken ..ach als de zak met geld daardoor groter wordt ….het is en blijft een achterbaks vaken.

 21. Joerie

  je kunt van de heren zeggen wat je wilt, maar op deze site wordt er ook stevig op los gefulmineerd. het gepoogde sarcasme druipt ervan af. Slappe pogingen, zielige pogingen maar jullie doen je best. Jullie lijken Geer en Goor -met hoofdletters!- wel. Alleen jullie zijn het niet en daar wringt de schoen. Succes ermee.

 22. npo fan

  Voor 10neuro meer wel hoor. Deze onbetrouwbare simpele volksmenner met zijn belachelijke kermisstem doet alles voor geld dus het gaat wel weer gebeuren.

 23. Erik

  @npo fan
  Je hebt het over jouw NPO1-held Frans Bauer?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.