Moeder en vrouw Wilfred Genee front row in VI Oranje

De moeder en vrouw van Wilfred Genee zaten maandagavond op de eerste rij in het publiek van VI Oranje Blijft Thuis. Op een gegeven moment werden ze zelfs kort bij de uitzending betrokken door tafelgast Hans Kraay. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Kraay richtte zich bij het slot tot de moeder van Genee. “Voordat jullie beginnen te spelen wil ik toch eventjes mijn excuses aanbieden aan de familie Genee en met name aan de moeder van Wilfred die hier vanavond is.”

Ik heb bewust niet over de dolle duikavond gesproken, omdat mevrouw Genee erbij is. Mevrouw Genee hoort de hele avond ‘kus mijn klote’ en ‘vijf pikken in mijn mond’… Mevrouw Genee, in het rood, onze excuses hè? Ordinair hè, allemaal?

De moeder van Genee gaf aan niet alle vunzigheden te hebben gehoord. “En hij herhaalt het nu ook nog!“, merkte Genee’s vrouw Lili Pirayesh op.

De kinderen van Genee waren niet mee naar de studio. Die zien hun vader liever meegaan naar de NPO-show Bommetje met Ron Boszhard. “Mijn dochter wil eigenlijk dat ik meedoe. We hebben ook al meegedaan aan Mijn Vader Is De Beste, maar toen ben ik niet de beste geworden. Ik denk er nog even over na.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen