Martin Bosma geniet van paniek in ogen Eva Jinek

Geplaatst op Sat 21 Jul 2018 om 11:10

PVV-Kamerlid Martin Bosma vindt het geweldig dat 50PLUS-voorzitter Geert Dales vrijdagavond besloot om Eva Jinek aan te spreken op de structurele Trump-bashing in haar talkshow. Dat laat hij weten op Twitter. Jinek reageerde behoorlijk geërgerd op de opmerking van Dales. “Heerlijk. Zie de paniek in de ogen. Iemand doet niet mee aan het verplichte rondje massahysterie tegen Trump. Dat kunnen ze bij de linkse NPO simpelweg niet verwerken. Ze zijn oprecht geschokt“, aldus Bosma.

Columnist Jan Roos, die vorig jaar door Jinek op zijn plek werd gezet op de nationale tv, denkt er hetzelfde over. “Jinek voelt zich aangevallen, wat vreemd. Ze is altijd zo neutraal.

En columnist Jan Dijkgraaf bij The Post Online: “Je schrok je de kolere hè, om de reactie op je dagelijkse rondje Trump-bashing? Je reactie was priceless!

Het fragment:

Foto: NPO
74 Reacties op “Martin Bosma geniet van paniek in ogen Eva Jinek”


 1. SOLANGE

  Is toch ook zo ze doet niks anders dan Twamp twamp twamp bashen je wordt er niet goed van …. iedere avond weer Twamp…zal blij zijn als die vissenoog oprot…neutraal was ze allang niet meer

 2. HalloJumbo

  TrumpGod.

 3. Keyboard Warrior

  Die Dales is toch van dezelfde partij als Zijlstra Blok etc?

 4. Lonneke

  Paniek? Bosma ziet wel vaker dingen die er niet zijn, zoals iedereen bij de PVV. Bang voor niet-bestaande ‘problemen’.

 5. b

  Heeft engnek Bosma meer gezien dan heel Nederland . Jinek pareerde het uitstekend en legde juist Dales het vuur aan de schenen. Hoop dat Bosma zijn Russich aan het bij schaven is voordat we worden uitgeleverd aan Poetin door zijn geliefde Trump.

 6. Joep uit Tilburg

  Ze was er kapot van… je tv blijkbaar ook. Was gewoon een normale reactie. Niets aan het handje.

 7. ycheweiz

  Jinek, ik begrijp of ik snap dat, is niet gewend om kritiek of tegenspraak te krijgen. Gebeurt dat wel dan krijg je deze gelaatsuitdrukkingen, hoe durf je ik ben hier de baas. Alles is nep aan deze zich omhoog geneukte aandachtsho*r.

 8. Stephan

  Martin heb gelijk! Valt veel mensen op,er zijn nog een aantal krampachtige personen die het proberen te redden maar er is geen ontkomen meer aan.Jinek is en blijft een Hillary aanhanger.Bij alles wat gaat over Trump proberen ze hem zo negatief mogelijk neer te zetten.

 9. aammehoela

  Wat een ophef om niets. Het zijn inderdaad de gasten die zich vaak ergeren aan Trump. Als je de afgelopen week naar CNN had gekeken dan weet je pas echt wat het is om Trump te bashen. Overigens vraagt deze mafkees er zelf om. Hij doet er alles aan om vriendjes met Poetin te worden en schildert alle media af als leugenaars. Het kan verkeren, blijkbaar wil hij een soort RT hebben. De Russische TV die de feiten expres verkeerd weergeeft om invloed uit te kunnen oefenen op de gemiddelde Rus.
  Zelfs de Republikeinen, de doodzieke Mc Cain voorop, schamen zich diep voor de “landverrader” , zoals hij ook al in de USA wordt genoemd. Als zelfs het hoofd van de nationale inlichtingendienst van niets weet dan houdt het op. Trump is een gevaar voor de demcratie, net zoals de PVV en FvD, en dat dringt nu hopelijk door bij de (domme) Amerikanen. Terecht moet Trump gebashed worden. Ook Geert Dales vind echt niet alles goed van Trump. Hij vindt enkel de ontmoeting met Poetin goed, maar daar is hij dan ook rechtsdenkend voor. En jawel, weer iemand uit de rechtse hoek te gast bij Jinek. Die schuiven tegenwoordig vaker aan dan de linkse hoek. Maar dat wordt altijd ontkend door de ultra-rechtsen.

 10. Rogier

  Wat een heftige tv-beelden zeg… ben er helemaal onderste boven van… Jongens, als dit al nieuws is… dan is het echt komkommertijd. Wat n onzin

 11. Stephan

  Snap je het dan niet aammehoela,ze worden door de redactie daarvoor uitgenodigd om dan ff een rondje gal te gaan spuien over Trump.Dat die Dales daar zit was alleen maar voor de Noord-Zuid lijn en zagen zijn opmerking totaal niet aankomen.Btw Als die Republikeinen zich echt schamen zouden ze zich wel terugtrekken,en denk je werkelijk dat Trump een dictatuur van Amerika wil maken? Je bruggetje naar PVV en Fvd zijn zo kansloos………..

 12. Me

  Kan iemand mij iets vertellen wat Trump goed doet
  Ik bedoel voor the USA niet voor zichzelf

 13. Mike

  Geert Dales slaat de spijker op zijn kop. Het is bijna altijd anti Trump en zelden iemand die pro Trump is of nog beter er neutraal in staat.

  Dit geld voor bijna heel de main stream media.

  Daardoor krijg ik juist meer sympathie voor Trump.

 14. Mike

  Verder neem ik de main stream media met een korreltje zout.
  Objectieve neutrale media bestaat er sowieso niet meer, maar waar ik niet van hou is dat bashen op de persoon of een partij.

  Het wordt tijd dat FVD het voor het zeggen krijgt. Pas dan wordt er orde op zaken gesteld. Lees het programma er maar op na.

 15. Marc

  Eva Jinek is toe aan een welverdiende permanente zwangerschapsverlof !

 16. ron

  Geert Dales heeft geen reden om een grote mond op te zetten.
  Laat deze man maar eerste heel diep schuld bekennen over de Noord zuid lijn en niet de schuld op andere geven. zal me ook niet verbazen als er over een tijdje een rapport uit komt dat er nog veel meer mis is gegaan, door hem

 17. Marcel

  Eindelijk zegt er eens iemand iets hierover aan tafel…

  Bij Jinek wordt zelfs de persoon Trump al belachelijk gemaakt. Onafhankelijke journalistiek toch?? Laat me niet lachen.

 18. arie

  Héérlijk, ik kijk nooit meer naar Jinek.

  Adviseer ik U ook.

  ‘t Waren bij haar altijd, dezelfde linkse gasten, altijd met die Groenhuysen die Trump tot zijn verdienmodel probeerde te maken, altijd dat partijdige en niet neutrale ge o.h. over Trump.

  Blijkbaar ook gisteravond weer.
  Jinek, een overschatte tv mevrouw.

 19. Puddingbuks

  GO TRUMP!!

  Grab “a vagin ak” by her stuffed pus sy!

 20. Merel

  Hij is geen fan maar hij houdt er wel van.
  Rare jongen.

 21. Bram Moszkowicz

  Eva heeft een foto van de corrupte Clintons op haar nachtkastje staan. Maar verder is ze heel objectief hoor.

 22. Maartje

  Is carpoolen een linkse hobby?

 23. @Saartje

  Jazeker, rechts NL wenst niet te delen.

 24. Pipa

  Eva was weer in topvorm, houden zo.

 25. Marcel

  @Pipa, een hele warme vrouw (kuch)

 26. SOLANGE

  Over neurtale jounalistiek gesproken …..ze schrok zich rot toen Dales haar op de vingers tikte whaaaaaaaaaaaaaaaaaa oprotten vissenoog

 27. Marianne

  Als je geniet van paniek in iemands ogen, is dat wel gezond?

 28. Marco55

  Het zal wel aan mij liggen, maar ik zie niet dat Jinek geschrokken overkomt.

 29. Puddingbuks

  Dat ligt ind’rnaad aan jou ja, Marco55.

 30. Peter

  Jinek neutraal? Nou, nee!

 31. Herbert

  Bosma compleet gestoorde Engnek

 32. Dennis

  Jinek weet zeer weinig over wie ee echt aan de macht zijn in de wereld, welke genootschappen er zijn, welke schaduwregeringen etc. Ze staat nov in de kinderschoenen qua kennis van de wereld en de mensheid.

 33. Stax

  Er zit een idioot in het Witte Huis, een volslagen ongeleid projectiel. De wereld staat ervan op z’n kop. De media staan er vol mee, FOX News incluis, maar wanneer Jinek het ter sprake brengt is het Trump bashing. Haar reactie was terecht. De kritiek komt niet uit onverwachte hoek, Bosma en de beide Jannen Dijkgraaf en Roos (wie ook alweer?).

 34. kulomnist

  Ik zit hier niet om Trump te bashen, zegt ze.
  Kan wel zo zijn, maar de mensen die een mening over Trump geven zijn wel meestal
  anti Trump.
  Dan zou je eens naar het uitnodiging-beleid kunnen kijken.
  Want door eenzijdig voornamelijk Trump bashers uit te nodigen maak jij, Eva wel degelijk een statement!
  Je verschuilen achter je gasten is laf.

 35. Tineke

  Waar maak je je zo druk om? Het gaat om ons belang. Straks verdwijnen hier banen en moeten wij meer belasting betalen of meer bezuinigen. Waarom zou je dat beleid gaan aanprijzen?

 36. Kirth Gersen

  Niks mis mee, links en bevooroordeeld zijn, Maar net doen of dat niet zo is, hou toch op.

 37. Kijker

  O sinds wanneer moeten we de heer Bosma serieus nemen? En trouwens Geert Dales neem ik ook niet serieus. Eerst heeft hij er een puinzooi van gemaakt bij de Noord-Zuidlijn en nu heeft hij zich aangeslote bij de oplichters van 50plus.

 38. Kijker

  *aangesloten
  Mijn excuses voor deze typefout.

 39. Kirth Gersen

  Sory dat ik zo mongol praat ik heb tiefus in de leutter.

 40. Edwin

  Dankzij Geert Wilders en Martin Bosma spreken we in dit land nog Nederlands en zijn de kerken nog open.
  Zodra de moslims het voor het zeggen krijgen, worden alle kerken platgebrand, moeten we allemaal Arabisch praten, moeten de vrouwen hoofddoekjes dragen en wordt de bijbel verboden!

 41. Bosma. Martin

  @Edwin; laat de koran zelf spreken over synagoges en kerken.

  https://quran.com/22/40?translations=101,20,85,19,84,21,22,18,17,95

  VERTAALD DOOR ABDUL HALEEM;

  Those who have been driven unjustly from their homes only for saying, ‘Our Lord is God.’ If God did not repel some people by means of others, many monasteries, churches, synagogues, and mosques, where God’s name is much invoked, would have been destroyed. God is sure to help those who help His cause- God is strong and mighty.

 42. Britt Scholte Lover

  Hij heeft gelijk, elke avond bij Jinek gaat het over Trump. Nog geen 1 avond zonder dat het woord Trump viel bij Jinek

 43. Pieter

  @Britt Scholte Lover: dus je kijkt wel elke avond.
  Een beetje masochisme kan jou niet wordrn ontzegd.

 44. Bassie

  Zijn weer van die onzin pvv opmerkingen, Jinek had alles onder controle

 45. Ronnie

  Bassie, onzin PVV opmerkingen?
  De aanslag van weer een doorgedraaide moslim in een Duitse trein gisteren heb je blijkbaar niet meegekregen.

 46. Kirth Gersen

  Ronnie, bek dicht of ik vraag Mohаmmed hem diсht te meрpen.

 47. Marcel

  Bassie wil de feiten niet zien…

 48. :)

  Hilarisch dat juist oogklep-Marcel dat durft te zeggen.

 49. Huiskamer

  Klopt Martin. Die paniek dat ze eindelijk eens werd tegengesproken. Natuurlijk had Hysterica Jinek de ondersteuning van Penthouse Pechtold en die man die zichzelf grappenmaker noemt. Want demoniseren van Trump is voor hen een verdienmodel en staat garant voor veel uitnodigingen.
  Maar die paniek was heerlijk en opvallend.
  Bij het RTL/NPO/Radio1 kartel gaat het de hele dag over “Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump, Trump,” Om kotsmisselijk van te worden.

 50. :)

  En Huiskamer vindt het heerrrrrlijk, want dan kan hij overal online zo lekkerrrr klagen. O, wat moest hij toch zonder?

  (Sukkel!)

 51. Mollie

  ja Eva en dat antwoord stond niet op je autocue, domme linkse, niet onafhankelijk doos.

 52. Marcel

  @22:10: kan haast niet anders dan een redactielid zijn van Jinek. Vooral doorgaan op deze manier dan os tzt de televisie vanzelf afgeschreven. Staatpropaganda!!!

 53. KingAIert

  DIE JINEK HEEFT EEN PAAR FLINKE MELKZAKKEN JONGUH!

 54. :)

  Goed zo, Marcel! Als je geen argumenten hebt, haal je gewoon de uitgekauwde redactielid-opmerking van stal. Als er hier wat mensen zitten met eenzelfde IQ als jij, heb je nog kans dat er nog iemand in trapt ook.

 55. anoniem

  ‘Bashen’ is een naar woord.. Waarom heet zoiets niet gewoon kritiek uiten?

 56. Frans Timmerman

  @Dennis
  Sat 21 Jul 2018 om 15:30
  Jij bent tenminste geen slaapwandelaar op deze planeet!

 57. steinberg

  Geert Dales claimt zelf ook geen fan te zijn van Trump aan het eind van dat filmpje. Dus wat is hier het nieuwswaarde hiervan??

 58. Qwertu

  Niks,maar de stagiair van MC moet ook iets te doen hebben..

 59. Rico

  Martin Bosma is het letterlijke dieptepunt van de Nederlandse politiek. Die man heeft echt niks te zeggen over dit soort zaken en die man heeft al helemaal niks te doen met enige vormen van democratie en rechtstaat. Weg met die man

 60. Mediaprak

  Bosma is een aantal keer afgewezen toen hij op een vacature bij de NPO reageerde. Daar is hij blijkbaar nog steeds boos over. Zit als ‘volksvertegenwoordiger’ alleen maar ‘kamervragen’ te stellen over ‘hoofddoekjes bij de NTR’ en in zijn ogen te hoge salarissen bij de NPO. Mijn advies: “Als je zo’n hekel aan de NPO hebt, kijk en luister er dan niet naar!”

 61. Snellereactie

  Speciaal de moeite genomen om “aaaamehoela” en gedachtengenoten even te melden dat hij/zij een gedrocht van een mening heeft, rechtstreeks veroorzaakt door exáct de valse berichtgeving bij programma’s als Jinek. Stakkers

 62. SOLANGE

  Martin Bosma heeft helemaal gelijk ze moet eens eindelijk ophouden met dat Twamp bashen die biertrut……ze denkt maar dat ze alles ka n maken alleen omdat ze een talkshow host is …ze wordt kwaad als ze haar mening niet kan doordrukken wha ze keek zo wat scheel van valsheid

 63. Kojak

  Wat een aanfluiting is die Bosma toch!

 64. Bea

  Martin Bosma vind ik echt te gek, hij is slim, welbespraakt en beschikt over een uitstekende dossierkennis. Eva is hysterisch en wordt nat van de oplichters, verslaafde, leugenaars, ver kr a chte r Bill ( hoi Bill) en kan het niet hebben dat Trump maling heeft aan al die pennelikkers. Veeg je eigen straatje schoon te beginnen met zuip lap Junckers, volgevroten Timmermans, psycho paat Verhofstadt, Merkel de voormalig erg lelijke oostduitse koe die Europa in de ellende heeft gestort, leugenaar Rutte met zijn mond vol over integriteit terwijl de leugens en bedrog schandalen je om de oren vliegen en ga maar door, Eva ga het eens daar over hebben maffe M U T S.

  Trump go for it!

 65. Jannis

  Eva was zeer gekrenkt want ze wil geen tegenspraak deze opgewonden trien met haar vreemde acccent. Echt te leuk om te zien hoe woedend ze werd.

 66. Johann

  Ach ja..Bosma, de grootste creep van het Binnenhof die echt overal een links complot achter ziet. De man heeft zeer dubieuze ideeën en is simpelweg een racist. Daarbij: als je serieus achter een president staat die beleid voert via Twitter, om de dag van mening verandert, zich gedraagt en uit als een verongelijkte puber, bewezen liegt over veel zaken etc, dan zou ik mij toch eens psychisch laten onderzoeken

 67. Johann

  Niemand heeft mij ook maar 1 goed argument kunnen geven waarom deze latente hoerenloper een goede president zou zijn
  Degenen hier die achter Trump staan doen dat alleen maar omdat vooral links tegen hem is. Als enigszins intelligente Amerikaan zou je je toch kapot schamen, wat de meesten inmiddels ook doen, inclusief zijn eigen partijgenoten

 68. Pieter

  Zo leuk om de reacties van de sneue deugmensen hier te lezen over Bosma en Trump. Als je Bosma ok vindt dan deug je niet, als je Trump ok vindt dan deug je niet. In de ogen van de sneue deugmensen ben je dan als snel een racist of extreem. Ware domheid laten ze zien, niet gehinderd door enige kennis laten ze zich in de ellende storten door de zogenaamde wel deugende leiders. Europa is in verval dankzij Duirsland, het is ze voor de derde keer gelukt om Europa in de ellende te storten. De euro heeft ons veel ellende gebracht en we betalen voor de zwakke broeders die er een zooi van maken. Onze eigen leider is een lachende liegende clown, een vermeende heaumo in de kast, die als een aal in een emmer met snot overal mee wegkomt. Trump is ok en schudt de kussens lekker op, het werd tijd. Oebama was van pappen en nathouden en heeft voor achteruitgang gezorgd, de Clintons zijn geschift, onze leiders in Brussel zijn de weg helemaal kwijt. We staan voor schut, alweer, met onze minister van buitenlandse zaken omdat hij op de waarheid terugkomt. Suriname is een corrupte zooi waar een co ke d ealer aan het roer staat. Zo kan ik nog wel even doorgaan… De multi culturele samenleving is geen rozentuin gebleken en dat mag je niet vinden want dan ben je een racist..volgens de deugmensen die te laf zijn om de realiteit onder ogen te zien..

 69. Pater

  @Pieter

  Opvallend dat het vooral de rechtste figuren als jij zijn die geobsedeerd zijn met deugen. Ik heb nog nooit een links iemand zo vaak over deugen horen praten als de mensen die er zo tegen zeggen te zijn. Eva Jinek is trouwens zo tegen Trump dat ze het er dagelijks over heeft. Je bent dus gewoon precies veranderd het soort mensen dat je zo verafschuwt, inclusief hetzelfde obsessieve geklets. Wees er blij mee!

 70. Dennis

  @Pater, als je over linkse of rechtse mensen praat dan beschik je zowieso al niet over een bepaalde begaafdheid. Meningen kun je niet indelen in links of rechts.
  Echt ongekend simpel zijn mensen die praten in termen van links of rechts denkend. Bizar.

 71. Henriette

  Daar ben ik het mee eens Pater. Bovendien vraag ik mij af waar Pieter woont en geboren is. Als je het over rozentuin hebt dan spreek of sprak je vaak een andere taal.

 72. StefanV

  Ik vind het prima dat Geert Dales die opmerking maakte, maar ik vind eveneens dat Eva Jinek zich prima verweerde. Al met al een storm in een glas water.

  Het verwijt aan Eva Jinek is bovendien niet helemaal terecht. In de “Verenigde Staten van Eva” liet ze een behoorlijk gebalanceerd beeld van de situatie in de VS zien. In die serie was er ruimschoots aandacht voor de ontevredenheid onder Amerikaanse kiezers en hun motieven om niet meer op de Democraten te stemmen.

 73. Johann

  @Pieter..Obama had meer beschaving in het kalk van zijn nagels dan Trump in zijn hele lijf. Hoeveel schandalen ken je van hem? En ach…dat sneue deugmensen vergeef ik je omdat ik mij realiseer dat rechtse gekkies (lees Trump aanhangers) het niet van argumenten moeten hebben en ja, Bosma is een racist. Lees zijn boeken over Z Afrika maar eens

 74. Johann

  Stefan V…..mooi gezegd, maar dat kun je de boze rechtse onderbuikjes niet wijs maken

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.