Prijskaartje hangt nog aan blouse Shownieuws-ster

Geplaatst op Sat 21 Jul 2018 om 11:40

Een gênant tv-moment voor Shownieuws-deskundige Kim Kötter. Alle kijkers van het programma konden vrijdagavond zien dat ze nog een prijskaartje aan haar blouse had hangen. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Kötter loopt er in Shownieuws graag mee te koop dat ze allerlei sterren kent – vaak van het B-kaliber – en dat ze daar absoluut niets over wil zeggen. Ze kent ook Zoey Ivory, een of ander model, en zij heeft nu een relatie met Timor Steffens. Kötter wilde er niet te veel over kwijt.

Wel draaide Kötter zich onverwacht om naar het videoscherm om te zeggen dat ze Zoey en Timor zo’n leuk koppel vindt. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik het een heel leuk setje vindt samen“, zei ze.

Op dat moment bracht de regie net het zijaanzicht van de studio in beeld, waardoor de kijker het prijskaartje op Kötters rug zag zwieren.

Het is in de showbizzwereld overigens aan de orde van de dag dat kleding geleend wordt of na gebruik weer wordt teruggebracht.

Het Shownieuws-fragment kunt u hier zien (vanaf minuut 1).

Foto: SBS
27 Reacties op “Prijskaartje hangt nog aan blouse Shownieuws-ster”


 1. ycheweiz

  Alles aan die Kim K*tter is nep, bijna alles haar IQ is niet nep maar laag.

 2. Bart tv man

  Is je baas miljardair maar kan de kleding niet gewoon aangeschaft worden… Hetgeen nog fiscaal aftrekbaar zou zijn voor de Mol. Intens sneu. En nee het is niet normaal om kleding van ondernemers gratis te lenen. John de Mol is zelf niet miljardair geworden door gratis gunsten te verlenen. Gun die mode-ontwerpers en kledingwinkels ook wat. Bah!

 3. GJ

  Zelfs de kleding is al net zo nep als zijzelf. En maar giechelen. Kan deze dame niet van de buis af of in elk geval nalaten haar kinderkleding te promoten via Shownieuws!!!

 4. Ludo Sanders

  Sinds wanneer is zij een ster? Mijn Janine, ja, dat is echt een ster

 5. Subarv

  Show nieuws deskundige 🤣🤣🤣

  Elke scheet die een bekend persoon laat vermelden aan de wereld

  Wat een triest bestaan heb je dan zeg

  Maar niet zo somber kim
  Je ziet er in elk geval goed uit 😆

  Wat een gedrocht zeg 🤦‍♂️

 6. Woodstock

  Wat wen nieuws…

 7. Evelien

  En wij mogen in de ongetwijfeld dure winkel haar afdankertjes kopen.

 8. Eindbaas

  Kim is köt. Zwaar köt. Het mooiste lelijke wijf van NL. En die rare vriend van haar heeft dezelfde röẗköp als Van der Vaart.

 9. Daan

  Webshop besteld kunnen ze het weer terug sturen!

 10. Mark

  Dat is geen prijskaartje maar een naam of maatkaartje uit de garderobe van SBS / stylist. Dus dat hangt er volgende week gestoomd en al weer voor de volgende tv-ster.

 11. Ivo

  Ze lenen die kleding hoor, je denkt toch niet dat ze hun eigen kleding aanhouden ivm licht en weet ik veel wat, dan is het logisch dat je prijskaartje aan laat,, kan iemand anders m weer aan

 12. Puddingbuks

  Misschien is Kim geen ster, maar ze heeft vast en zeker een ster. ;-)

 13. Bart

  Kim en Jaap zijn zogenaamd bn’rs omdat zij daar zelf heel veel moeite voor doen en de media daar nog in trapt ook. In werkelijkheid zijn ze niks, kunnen ze niks en interesseert niemand zich in Kim en Jaap.

 14. Lonny

  Lekker belangrijk weer.

 15. Klaas

  Daarom wordt Verlinde zo gemist. Het is een kwal maar wel een kwal met relevant (!) shownieuws!!

 16. Joep uit Tilburg

  Jaap. Is dat het jongetje met zo’n kledinghanger aan. En Kïm leer eens goed Nederlands. Neem een voorbeeld aan Jïnek.

 17. Kees Twist

  haha wat grappig en cheap – wat nog erger is dat Kim zonder enige gene haar nieuwe kindecollectie kan promoten net als Nikki Souplesse bij RTl Boulevard.

 18. Marry Hens

  Het was een slimme actie van de regisseur en John de Mol om haar marktwaarde in beeld te brengen. Einde oefening voor Kim met haar paardenlach; wellicht iets voor Britt Dekker om die omhooggevallen malloot op te volgen.

 19. hatseflatssssss

  Ook te koop bij Primark voor €2,–

 20. Anouk Smllers

  Jaap heeft dezelfde rug als als het klokkeluider van de notre dame, en heeft geen nek. Raar mannetje, maar die wijfie heeft de lelijkste onder kin.. en waarom ze met haar boerse accent op tv is, is een raadsel.

 21. Kees

  Ik ken die truc, ze gaat het daarna, na het gedragen te hebben zeker weer ruilen.

 22. Marry Hens

  Kim strijkt de overhemden van Jaap met een wok.

 23. Kees

  Daarom zeggen ze, rijke mensen zijn de gierigste mensen. En ook de moeilijkste.

 24. Roel

  Ze komt zo dom over in shownieuws, waarom zit zij in godsnaam daar

 25. Britt Scholte Lover

  Dom blond mokkel uit de achterhoek! ze heeft toch geld zat? maar ze draagt elke dag geleende kleding en dan die engnek Jaap, snap niet dat die 2 samen zijn.
  verwent meisje

 26. Ludo

  Er mocht toch niet. Meer gelachen geworden in shownieuws nou zij lacht als een geit

 27. Gepe

  TDOTP

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.