Hélène Hendriks van FOX Sports naar Veronica

Hélène Hendriks (37) maakt inderdaad de overstap naar Veronica. Ze gaat afwisselend met Wilfred Genee de uitzendingen van de Champions League presenteren. Dat vertelt ze vandaag in het AD. De Volkskrant meldde vorige maand al dat Hendriks in gesprek is met Veronica en beide partijen zijn eruit gekomen. Hoewel ze nog heel 2018 onder contact staat bij FOX, hoopt ze dat ze in augustus al naar Veronica mag. “Maar ik werk ook met alle liefde dat half jaar nog door bij FOX.

Als FOX Hendriks aan haar contract houdt, dan blijft ze gewoon nog even zitten. “Ik heb het daar altijd heel goed naar mijn zin gehad en nog steeds. Maar daar houd ik me vooral bezig met de eredivisie, dit is promotie naar het hoogste niveau, de Champions League.’

Bij Veronica gaat ze dus de Champions League afwisselen met Wilfred Genee. “Op dinsdag de één, op woensdag de ander. Ik zal waarschijnlijk op de andere dag op het veld staan bij een wedstrijd. En ik ga vrouwenvoetbal, de Nations League, maar ook vechtsporten doen. Ik heb er zin in.

RTL heeft haar ook al een aanbod gedaan. “Maar dat ging meer over algemene onderwerpen. Ik ben echt een sportvrouw, mij zul je niet gauw Eigen huis & tuin zien presenteren.”

De overstap van Hélène Hendriks werd gisteren al een beetje verklapt in de talkshow van Eva Jinek. Daar verklapte Jinek ook al min of meer de nieuwe naam van Voetbal Inside, namelijk Veronica Inside. Dat is nog niet bevestigd door Talpa TV.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen