Hélène Hendriks van FOX Sports naar Veronica

Geplaatst op vr 08 jun 2018 om 12:37

Hélène Hendriks (37) maakt inderdaad de overstap naar Veronica. Ze gaat afwisselend met Wilfred Genee de uitzendingen van de Champions League presenteren. Dat vertelt ze vandaag in het AD. De Volkskrant meldde vorige maand al dat Hendriks in gesprek is met Veronica en beide partijen zijn eruit gekomen. Hoewel ze nog heel 2018 onder contact staat bij FOX, hoopt ze dat ze in augustus al naar Veronica mag. “Maar ik werk ook met alle liefde dat half jaar nog door bij FOX.

Als FOX Hendriks aan haar contract houdt, dan blijft ze gewoon nog even zitten. “Ik heb het daar altijd heel goed naar mijn zin gehad en nog steeds. Maar daar houd ik me vooral bezig met de eredivisie, dit is promotie naar het hoogste niveau, de Champions League.’

Bij Veronica gaat ze dus de Champions League afwisselen met Wilfred Genee. “Op dinsdag de één, op woensdag de ander. Ik zal waarschijnlijk op de andere dag op het veld staan bij een wedstrijd. En ik ga vrouwenvoetbal, de Nations League, maar ook vechtsporten doen. Ik heb er zin in.

RTL heeft haar ook al een aanbod gedaan. “Maar dat ging meer over algemene onderwerpen. Ik ben echt een sportvrouw, mij zul je niet gauw Eigen huis & tuin zien presenteren.”

De overstap van Hélène Hendriks werd gisteren al een beetje verklapt in de talkshow van Eva Jinek. Daar verklapte Jinek ook al min of meer de nieuwe naam van Voetbal Inside, namelijk Veronica Inside. Dat is nog niet bevestigd door Talpa TV.

Foto: FOX
19 Reacties op “Hélène Hendriks van FOX Sports naar Veronica”


 1. Ron

  Slim. Nu Wim Kieft nog naar Veronica halen en dan zijn ze compleet. Kan die ook weer aanschuiven bij VI. Heeft ie tenminste kijkers…

 2. René

  Fox zette haar niet eens in hun promo in voor afgelopen voetbalseizoen, terwijl al haar mannelijke collega’s er wel in zaten. Zou flauw zijn als ze nu moeilijk doen.

 3. Tim20 MJ

  Kieft zat laatst al bij Veronica bij ’t Nederlands eftal.
  Betekent dit trouwens exit JJ van Gangelen en Toine van Peperstraten? Misschien kunnen zij dan, als ’t mag van Fox, de EL op 7 gaan doen.

 4. Robert

  Goed voor de zender, doet het uitstekend moet ik zeggen.

 5. ycheweiz

  Geef Helene een sportquiz naar het voorbeeld Question of Sport van de BBC gepresenteerd door Sue Baker. Geweldig programma en al jaren op de buis.

 6. dynamische dennis

  Killer body! Waarom kunnen niet alle vrouwen er gewoon zo uitzien? Gewoon een kwestie van trainen en discipline. Al die vadsige vreetzakjes van tegenwoordig. Bleh.

 7. J

  Lekker!

  Ik hoop alleen dat ze eens ophouden met dat kolderieke vrouwenvoetbal door onze strot te douwen. Heb niks tegen vrouwensport, integendeel, ik kijk graag naar vrouwenhockey en vrouwenvoetbal. Maar het niveau van dat vrouwenvoetbal is nog steeds zo laag, vooral die keepsters zijn lachwekkend.

 8. weethetbeter

  Harstikke leuk ,ik kijk er naar uit !!!!!!Prima deskundige !!!!

 9. Rickus

  @dynamische dennis

  Spreek Nederlands, zwаkzinnige.

 10. andre

  Goed dat John de sport op Veronica eigen gezichten gaat geven. van Gangelen en Peperstraten hebben een FOX imago.

 11. Dj

  Gewoon Talpa fuseren foxnetworks ,dan maakje van Veronica Foxsports openzet met 1 eredivisie wedstrijd inde week

 12. Ron

  Even wat anders Tour du Jour staat gewoon in het overzicht vanaf 7 juli. Al enig idee wie dit gaat presenteren aangezien dit overlap heeft met VI Oranje dus Wilfred dit niet kan presenteren?

 13. Raaf

  Wellicht de enige leuke meid op tv.
  Niet omhooggevallen, niet zuur, niet gemaakt, vrolijk, niet politiek correct, intelligent, gevat, niet verbeten, niet 110% fake, niet constant zeuren over Identity Politics.

  Een jonge vrouw, zoals er velen zijn binnen familie en vriendenkring maar die je normaliter nooit zult aantreffen op de Staatstv en hun falend PC broertje RTL.

 14. Rww

  Deelt veronica nog steeds haar kanaal met disney?

 15. Zonder Naam

  @Raaf – Eigenlijk de persoon die (bij afwezigheid van DWDD) tussen 19.00 en 20.00 uur op NPO 1 had moeten zitten. Ik ben niet zo gecharmeerd van die boos kijkende ‘vrouw’ met die eentonige verzameling broekpakken.

 16. Alex

  Verwacht ook nog een samenwerking met FOX en RTL, nu SBS haar eigen boontjes gaat doppen.

 17. Joost

  @Ron – Een woordvoerder van RTL heeft vandaag aan Showbizznetwork.nl laten weten dat Tour du Jour inderdaad terugkomt, maar zonder Wilfred Genee. De presentator wordt later bekendgemaakt

 18. Keyboard Warrior

  Zie René ook weer eens een vrouw in levende lijve.

 19. Annoniemus

  Goede zet van ome John !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.