Boulevard doneert 100 euro aan Spieren voor Spieren

RTL Boulevard heeft via de tweede editie van de Evers Staat Op Run honderd euro gedoneerd aan Spieren voor Spieren. Dat zei verslaggever Aran Bade gisteren in de rubriek, die 229.000 kijkers trok. Bade rende mee met de door Edwin Evers georganiseerde ‘fun run’. Deelnemers doneerden 15 euro voor een startbewijs en lieten zich sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen, dit jaar voor Spieren voor Spieren. In totaal is er zo 185.356 euro opgehaald, waaronder de honderd euro van RTL.

Toen Marc van der Linden vroeg wat de bijdrage van Boulevard was, zei Bade: “Wij hebben namens RTL Boulevard honderd euro ingelegd.

Rick Brandsteder daarop: “Dat is netjes.”

Edwin Evers heeft alle betrokkenen via een persbericht bedankt voor hun bijdrage. “Dankzij alle mensen die op deze zonnige dag hebben deelgenomen aan de Evers Staat Op Run hebben we een waanzinnig bedrag opgehaald voor Spieren voor Spieren. Iedereen ontzettend bedankt!

Door het vertrek van Edwin Evers bij Radio 538 is het niet bekend of de Evers Staat Op Run volgend jaar doorgaat.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen