PowNews voxpopt over Halsema en komt Tatjana tegen

Geplaatst op ma 02 jul 2018 om 12:16

Normaal gesproken reist PowNews altijd af naar achterstandsbuurten om meningen te peilen over bestuurders en beleidsmakers – daar is de klaagdichtheid over onze regering het grootst – maar om in het linkse Amsterdam wat tongen los te krijgen over de nieuwe burgemeester Femke Halsema, reisde de rubriek af naar de Beethovenstraat in het chique Amsterdam-Zuid. Daar kwam reporter Mark Baanders, bekend van zijn ongelooflijk schorre stem, societyster Tatjana Simic tegen.

Simic had net een beker koffie gehaald bij de Coffeecompany om die vervolgens aan de overkant, op de vensterbank van modewinkel Pauw, op te drinken. “Ik denk dat ik me ga aanmelden voor de burgemeester“, zei ze.

Mark Baanders: “Dan zouden we een iets knappere burgemeester hebben dan nu. Het is nu Femke Halsema.”

Simic: “O, Femke Halsema? O ja? Oké.”

De Flodder-ster, woonachtig in Monaco, denkt dat Halsema als opvolger van Eberhard van der Laan grote schoenen te vullen heeft. “Vaak hoor je ook dat mensen dan zeggen: ‘Ja, zoiets krijg je nooit meer terug.’ Ik wens Femke natuurlijk ontzettend veel geluk en succes daarmee.”

Wat is haar mening over Halsema precies? “Ze is waarschijnlijk een heel goede vrouw, maar hoe ze het gaat doen, dat weet ik toch niet?

De bewoners vanAmsterdam-Zuid die al wel hadden gehoord over Femke Halsema’s aanstelling reageerden allemaal negatief. “Ik vind haar verschrikkelijk!“, klonk het.

Foto: PowNews
13 Reacties op “PowNews voxpopt over Halsema en komt Tatjana tegen”


 1. Leo M'acadaemia

  Mannen zijn per definitie superieur aan vrouwen, niet in de laatste plaats qua lichamelijke perfectie. Dat er straks een beurse pruim op de stoel van de burgemeester zit door te lekken is zeer stuitend. Ik stel voor dat Femke zich laat ombouwen en haar naam verandert in Henk.

 2. Rodrigo - De Echte

  jee wat een negatief gedoe over Halsema, ze heeft nog geen stap gezet of beslissing genomen en de reageerders reageren zoals altijd zuur, get a life people

  laten we eerst zien hoe Halsema het er vanaf brengt, ik kan me nog herinneren dat toen Van der Laan net aangesteld was ook alleen maar negatieve reacties er waren, en zie wat er gebeurt is

 3. Dorien

  Zo @Leo M’acadaemia, gaat ‘ie goed ? Zonnesteek opgelopen dit weekend ?

  Want ik mag toch hopen dat jij bij nader inzien ook vindt dat zulke tekstjes en dito gedachten écht niet meer 2018 zijn!

 4. Hijgje Huigstra

  Dorien
  Mon 02 Jul 2018 om 13:19

  Ik heb zo maar het idee, dat Leo nog wat daar werkelijk geen minuut over wakker zal liggen. En gelijk heeft ie, trouwens!

 5. Patty

  Nee klopt, waarschijnlijk is hij zo trots als een pauw op zijn stoere mededeling.

 6. Mike

  De stem van deze corpsbal….

 7. 123

  Lekker makkelijk van PowNed, om voor elk onderwerp juist de plek te kiezen waarvan men weet dat mensen op die plek heerlijk zullen leeglopen over het onderwerp. En zo’n omroep krijgt daar dan nog belastinggeld ook voor.

 8. Hillie

  Ik twijfel aan haar conflictbeheersingscapaciteiten. Voor de rest zal ze wel voldoen.

 9. Amsterdam de lieve stad LOL

  Femke Halsema vind ik een opportunistische hypocriete vrouw en zeer ongeschikt als burgemeester. Een andere mening doet ze af als racisme, ze is heel snel boos, nep vluchtelingen uit Marokko en Algerije kunnen hier gewoon blijven op kosten van de gemeenschap, de we are here groep kan kraken en worden geen strobreed in de weg gelegd, dat is Halsema, net als Paul Rosenmöller heel erg wereldvreemd en vooral uitermate onbetrouwbaar.

  Die heiligverklaring van Van der Laan ( hij ruste in vrede) vond ik trouwens ook bespottelijke, deze man heeft Amsterdam naar mijn mening in gevaar gebracht. Lees maar eens het dossier over de antiradicaliseringsafdeling van Amsterdam.

 10. Henk

  Mark is nauwelijks te verstaan. Kan beter iets op kantoor gaan doen.

 11. Mevrouw van ter Vis-Stick

  Femke Halsema zal uit zijn op een uitkering. Die kan dit helemaal niet, weer een lichtgewicht dat probeert boven te drijven. Ik vind haar een uitermate domme vrouw met opvallende kaakklemmen. Kan zij nu al ontslagen worden? Dat zou een godsgeschenk zijn voor alle Amsterdammers. Men wil Femke Halsema niet, hoe durft dat creatuur überhaupt gesolliciteerd te hebben?

 12. bert

  Die stem? ik ken grindcoredeathmetalbandleadzangers die er jaloers op zouden zijn…
  de natte droom van elke keelkankerspecialist…

 13. Ernie Banaan

  Monaco?

  Dat Flodderen loopt lekker binnen dan!
  (*Zoekt oude playboys weer op… ik welke stond Femke ook al weer? ;) )

  Bont tegen zere neus

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.