Angela de Jong vindt Bart Nolles sneu overkomen

Bart Nolles, de opvolger van Wilfred Genee bij Tour du Jour, wekt ergernis op bij tv-criticus Angela de Jong. Ze vindt hem een beetje een sukkeltje. Dat laat ze vandaag blijken in haar column in het AD. De Jong vond Nolles altijd overkomen als de ideale schoonzoon, maar ergert zich aan de rol die hij aanneemt als Tour du Jour-host. Hij is heel erg bezig met Wilfred Geneetje spelen, vindt de tv-kenner. “Ik zie hem krampachtig een rol spelen, die van Genee, Derksen en Gijp in één.

Dat RTL 7 de VI-sfeer wil blijven ademen vindt De Jong logisch, maar Nolles komt nu niet natuurlijk over, vindt ze. Ze zag hem bijvoorbeeld iets té nadrukkelijk grapjes maken over vrouwelijk schoon.

Op een gegeven moment waren beelden te zien van de nieuwe vriendin van wielrenner Marcel Kittel. Daarop probeerde Erik Dijkstra om een discussie aan te zwengelen over vrouwenbezoek vroeg in de Tour.

De Jong: “Maar dat was niet wat Bart in zijn draaiboek had staan. Die zei tot twee keer toe iets als: ‘Met zo’n vriendin snap je dat wel. Daar wil je wel mee op een tandem. Toch?’ Hij keek erbij als een kind dat een aai over zijn bol verwacht van de meester omdat hij zijn huiswerk zo goed gemaakt heeft. Waardoor het dubbel sneu overkwam.

De tv-criticus adviseert Nolles ten stelligste om zichzelf te blijven, schrijft ze in haar column, via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen