Volkskrant vindt SBS 6-show Ellen & Naomi heel flauw

Twee wisselende tv-recensies voor SBS 6 vandaag: de realityshow Utopia 2 krijgt een dikke pluim van tv-recensent Angela de Jong van het AD, maar de show Ellen & Naomi: 24 Uur Mandekking wordt afgekraakt door tv-recensent Gidi Heesakkers van de Volkskrant. Dat is te lezen in de kiosk. Heesakkers spreekt over een ‘flauw interviewprogramma’, waarbij ze ‘interviewprogramma’ ook nog eens tussen aanhalingstekens heeft gezet. Er zit veel meer in Ellen Hoog en Naomi van As, denkt ze.

Volgens de tv-recensente is Ellen & Naomi: 24 Uur Mandekking overduidelijk geïnspireerd op Chantal Blijft Slapen. “Aan de types die ze tot nu toe dekten, viel weinig eer te behalen: SBS-reallifesoapie André Hazes en Johnny de Mol.

Het programma haalde gisteren het nieuws omdat Ellen & Naomi een pikante uitspraak ontlokten bij Gerard Joling. “Joling zei dat hij zeker 4.500 bedpartners had gehad, lachte en liet een ranzige boer.”

Waar gaat het allemaal over, vraagt de Volkskrant zich af. “Ellen Hoog en Naomi van As zijn veel leuker dan hun ‘interviewprogramma’.”

Overigens zwakte Joling zijn uitspraak over zijn aantal bedpartners gisteren af in RTL Boulevard. “Ik heb niet met 4.500 mannen het bed gedeeld, ik schat zo’n 4.200.”

Heesakkers in de krant: “Man, man, man.”

Foto: Wessel de Groot, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen