Sterren als interieurstylist in nieuwe BN’er-show RTL 4

Bekende Nederlanders gaan de slag als interieurstylist in een nieuwe tv-show van RTL 4. Het gaat om Sterren Houden Huis, dat in juli in première gaat op de dinsdagavond van de familiezender. Dat heeft de zender laten weten. Elke week reizen twee BN’ers af naar twee huizen in dezelfde straat of buurt ergens in Nederland. “Ze gaan vervolgens los van elkaar aan de slag met een eigen huis, kamer én opdracht. Ze maken een plan, gaan shoppen en schakelen de hulp van hun klusteam in.”

De grote vraag is: redden ze het om de kamer op tijd op te leveren? “Maar de grote vraag is…WAT en natuurlijk WIE treffen de nieuwsgierige bewoners aan bij thuiskomst?

Aan het einde van elke aflevering ontdekken we welke BN’er de beste ranking krijgt van de bewoners én van een professionele stylist. “De presentator onthult de einduitslag van die week. Wie is die week de beste interieur designer?

RTL 4 zet John Williams in als presentator.

Sterren Houden Huis begint op dinsdag 17 juli om 20.30 uur op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen