SBS 6 bevestigt: Rob Janssen nieuwe vooravondster

SBS 6 bevestigt dat Rob Janssen, dj op NPO 3FM en carnavalszanger, de presentator wordt van zijn nieuwe dagelijkse quiz LUCKY13. Dat is vandaag te lezen in een persbericht. Dat Janssen de nieuwe vooravondster wordt van SBS 6 lekte afgelopen vrijdag uit. Toen wilde de zender nog niets bevestigen, maar dat is nu alsnog gebeurd. “Het is de eerste keer dat ik met mijn radiohoofd live op tv ben. Ik wens de kijkers veel succes. En ook met het spel natuurlijk!“, reageert hij in een persbericht.

LUCKY13 vormt vanaf aankomende maandag (11 juni) een belangrijke bouwsteen in de programmering van SBS 6. De quiz zal elke dag om 19.00 uur te zien zijn, direct voorafgaand aan Utopia 2.

Het gaat hier om ‘de eerste live mobile gameshow van Nederland’. “Iedereen die de LUCKY13-app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd, kan gratis meedoen. Ook als je niet thuis bent en dus geen tv in de buurt hebt.”

Het principe van LUCKY13 is eenvoudig. “Je krijgt 13 kennisvragen met elk twee antwoordmogelijkheden. Wie alle vragen goed beantwoordt, wint!

De prijzenpot wordt bij ieder spel verdeeld over alle winnaars. “Iedere werkdag is er maar liefst 3000 euro te verdelen en het gewonnen geldbedrag kan dezelfde dag nog op je PayPalrekening staan. Er worden elke avond twee potjes LUCKY13 gespeeld: twee keer de mogelijkheid om in de prijzen te vallen dus.”

De LUCKY13-app is vanaf vandaag gratis te downloaden. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij. De productie is in handen van Talpa.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen