SBS 6 houdt Kim-Lian in huis: drie nieuwe tv-shows

Geplaatst op Fri 22 Jun 2018 om 8:15

SBS 6 houdt Kim-Lian van der Meij in huis. De presentatrice, die in 2014 werd weggekaapt bij de AVRO, blijft voor nóg eens drie jaar bij de zender, tot de zomer van 2021. Dat vertelde ze gisterenavond in Shownieuws. Van der Meij voelt zich nog steeds erg senang bij de tv-zender van John de Mol. “Ik weet natuurlijk nog niet hoe de drie jaar er in totaliteit gaan uitzien, maar ik weet wel dat ik het aankomend tv-seizoen vier mooie programma’s mag gaan maken“, legt de televisiester uit.

Van die vier programma’s is er slechts één een bestaand programma. “Daarvan zijn er drie heel nieuwe shows in de studio. Dan moet je denken aan een hoop muziek, spelletjes en gezelligheid. Dat zijn dingen waar ik heel vrolijk van wordt.”

Wat is de vierde klus die ze gaat doen? “Ik mag een nieuw seizoen gaan maken van Verzamelkoorts, waar ik heel erg trots op ben.”

Al met al is Van der Meij erg blij dat ze tot en met 2021 op de buis blijft bij SBS 6. “Ik heb er heel erg veel zin in mensen. Ik hoop dat jullie gaan kijken.”

Foto: SBS
13 Reacties op “SBS 6 houdt Kim-Lian in huis: drie nieuwe tv-shows”


 1. Linde

  Hoe dan? Heeft zij wel eens gescoord? Ze heeft alleen maar flops bij SBS..

 2. Wesley

  als actrice wel ja, noem Dokter Tinus en ONM

 3. By the way

  Misschien komt er wel een heel nieuw kleuter-/kinderprogramma bij SBS, met spelletjes, muziek en gezelligheid. Dat zou wellicht nog kansrijk zijn voor deze dame. Zolang ze maar van prime time weg blijft.

 4. Bart

  Dit is niet echt heel slim. Het is toch wel duidelijk dat niet veel kijkers op haar zitten te wachten. Iets wat ook geld voor Irene Moors en Jeroen van de Boom.

 5. Joost

  Veruit de leukste presentatrice op tv, hoop dat Zullen we een spelletje doen? ook terugkeert!

 6. Bert

  Verzamelkoorts was vermakelijk en deed ze eigenlijk best leuk.

 7. Whitedog

  Ik heb nog nooit een show van haar gekeken.

 8. Deadly Viper

  Vreselijk.

 9. Meneer Kaktus

  Ik krijg altijd een beetje goesting als ik haar zie.

 10. Tim20

  Verzamelkoorts deed ze wel leuk. “Stukken van Mensen”, dat op de Vlaamse tv VIER loopt, lijkt me ook iets voor haar

 11. tonio

  Ach ja je moet toch iemand hebben die de flops invuld………….

 12. Mark

  Zal wel een goedkoop contract zijn. Die verdient echt geen miljoen per jaar. Denk nog geen ton. Dus voor SBS wel lucratief.

 13. A.M.

  Kim-Liam vind ik een vrolijk en spontaan type! Ik val er tenminste niet bij in slaap zoals bij Irene!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.