SBS 6 houdt Kim-Lian in huis: drie nieuwe tv-shows

SBS 6 houdt Kim-Lian van der Meij in huis. De presentatrice, die in 2014 werd weggekaapt bij de AVRO, blijft voor nóg eens drie jaar bij de zender, tot de zomer van 2021. Dat vertelde ze gisterenavond in Shownieuws. Van der Meij voelt zich nog steeds erg senang bij de tv-zender van John de Mol. “Ik weet natuurlijk nog niet hoe de drie jaar er in totaliteit gaan uitzien, maar ik weet wel dat ik het aankomend tv-seizoen vier mooie programma’s mag gaan maken“, legt de televisiester uit.

Van die vier programma’s is er slechts één een bestaand programma. “Daarvan zijn er drie heel nieuwe shows in de studio. Dan moet je denken aan een hoop muziek, spelletjes en gezelligheid. Dat zijn dingen waar ik heel vrolijk van wordt.”

Wat is de vierde klus die ze gaat doen? “Ik mag een nieuw seizoen gaan maken van Verzamelkoorts, waar ik heel erg trots op ben.”

Al met al is Van der Meij erg blij dat ze tot en met 2021 op de buis blijft bij SBS 6. “Ik heb er heel erg veel zin in mensen. Ik hoop dat jullie gaan kijken.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen