‘Sander Hoogendoorn wordt opvolger Domien bij 3FM’

Het moet raar lopen wil Sander Hoogendoorn straks niet de presentator zijn van de nieuwe ochtendshow op NPO 3FM. Dat zeggen ingewijden tegen AD.nl. Het noodlijdende 3FM ziet boegbeeld Domien Verschuuren vertrekken naar Qmusic, dus is op zoek naar een vervangende ochtendshow tussen 6 en 9 uur. Volgens het AD zijn de gesprekken tussen de NPO en Hoogendoorn echter al in een afrondende fase. Momenteel staat hij van 18 tot 21 uur in de programmering van de zender.

Volgens het AD staat de 30-jarige Hoogendoorn bovenaan de wensenlijst van de NPO om Verschuuren op te volgen. Als hij hét nieuwe boegbeeld wordt van de zender, dan komt hij behoorlijk onder druk te staan. Alle ogen zullen dan op hem gericht zijn.

RTL Boulevard-ster Luuk Ikink riep 3FM eerder op om eens ‘out of the box’ te denken. Hij zou Robert Jensen (45) een goede keuze vinden voor de ochtend van de zender.

Het gaat erg slecht met NPO 3FM. Onlangs dook het station voor het eerst in de geschiedenis onder de grens van 3 procent marktaandeel.

Foto: BNNVARA, Rob van der Voort

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen