Nasrdin Dchar baalt dat RTL verder gaat zonder hem

Acteur Nasrdin Dchar vindt het heel jammer dat RTL 4 wel een tweede seizoen gaat maken van De 12 van Oldenheim, maar dan zonder de acteurs uit de eerste serie. Dat laat hij weten op Twitter. De 12 van Oldenheim keert in 2019 terug; de nieuwe reeks vertelt een compleet nieuw verhaal wat zich afspeelt in een ander dorp met nieuwe karakters. “Heel goed nieuws voor de bedenkers. Een beetje zuur voor de ‘overgebleven’ acteurs. Maar ja, zo gaan die dingen soms“, zo laat hij weten.

Dchar had er graag weer aan meegewerkt. “Ik vind het erg jammer want ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt. Ik wens ze veel succes met seizoen twee.”

Volgers van Dchar zijn wantrouwend over het idee van RTL 4 om de serie compleet om te gooien. “Eerlijk gezegd ben ik er ook bang voor dat een tweede seizoen met andere personages, in het niet zal vallen bij eerste seizoen“, zegt de een.

En de ander: “Ik vind het erg leuk dat er een tweede seizoen komt, maar vind het wel erg jammer dat de overgebleven acteurs niet meer mee doen, jullie zijn allemaal zo goed!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen