RTL 4 toch met andere GTST-vervanger

RTL 4 gaat dit jaar toch geen herhalingen van Foute Vrienden uitzenden als zomerse GTST-vervanger. De zender komt vanaf 9 juli met GTST Classics, een reeks memorabele afleveringen uit de 27-jarige historie van de soapserie. Creatief producent Rohan Gottschalk vindt het een topidee, zegt hij in AD: “Samen met de cast heb ik 35 iconische afleveringen geselecteerd. Ze worden allemaal ingeleid door een van de acteurs. Reken maar op een flink aantal iconische en bijzondere momenten.

Wat krijgen we allemaal te zien? “Onder meer de bruiloft van Simon en Anette zit er tussen, net als de letterlijke cliffhanger van Bowien.

Na die reeks begint het nieuwe seizoen van GTST alweer bijna. Normaal gesproken worden in de week voorafgaand aan de seizoensstart de laatste vijf afleveringen van het vorige seizoen uitgezonden. Dat is dit jaar anders.

Dit jaar komt RTL 4 met een vijfdelige seizoenssamenvatting. Gottschalk: “We zijn er nog steeds mee bezig, en vragen ons de hele tijd af: wat laten we zien, en wat niet? Er moeten veel keuzes worden gemaakt.

De cliffhanger van GTST is op 6 juli te zien. GTST Classics begint op 9 juli.

Lees ook: RTL 4 maakt GTST-vervanger van 2018 bekend (4 juni)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen