Redacteuren Boulevard willen niet bellen met Derksen

De redacteuren van RTL Boulevard stonden zondag niet te springen om Johan Derksen te bellen voor een reactie op de tirade van DJ Jean. Dat vertelde showkenner Frank Dane in de uitzending op RTL 4. DJ Jean heeft woest gereageerd op uitspraken van Johan Derksen en Boulevard wilde graag een reactie. “Het mooie is dat wij op de redactie iemand hebben moeten zoeken om te vragen om even Johan Derksen te bellen voor een reactie. Na lang zoeken vonden we iemand.

Derksen wilde echter geen quote geven voor de camera. “Johan Derksen zegt dat hij er niet warm of koud van wordt en hij wil verder geen reactie gegeven en ook geen quote aan ons.”

Froukje de Both: “Ja, je blijft aan de gang natuurlijk.”

RTL Boulevard is het zusterprogramma van RTL Late Night; beide worden geproduceerd door Blue Circle. De Late Night-redactie zit nu op het programma VI Oranje Blijft Thuis met onder meer Derksen.

De redactie was ‘echt aangeslagen‘ toen Derksen vorige week riep dat er ‘hittepetitten’ rondlopen. Bij Boulevard maakte men zich er ook boos over. Kennelijk wil de redactie daarom liever niet meer bellen met Derksen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen