Ranking-ruzie: welles-nietes tussen Weekend en Olcay

De Weekend pakt deze week uit met een groot artikel over Ranking the Stars, waarin uit de school wordt geklapt over gebeurtenissen tijdens de opnames. Zo zou Sesamstraat-ster Gerda Havertong veel te veel hebben gedronken, waardoor ze te nadrukkelijk aanwezig was, tot grote ergernis van Paul de Leeuw en de andere BN’ers. Ook kandidate Olcay Gulsen werd er gek van, aldus het blad. “Ze zou aan vier shows meewerken, maar de sfeer in de studio was voldoende zich terug te trekken.

Na de eerste opnamedag hield Gulsen het voor gezien, aldus de Weekend. Ze werd in allerijl vervangen door Marc-Marie Huijbregts. “Ook hij kreeg die dag te maken met een tierende Gerda Havertong.

Een insider zegt: “Ze is te oud om de humor van bepaalde dingen in te zien en daarnaast leek ze niet te beseffen dat de show niet alleen om haar draaide. Voor Paul was het moeilijk om er door zijn boosheid over haar gedrag een leuke show van te maken.

RTL Boulevard, waar Gulsen voor werkt, reageerde gisteren op dit artikel van Weekend. Frank Dane: “Wij hebben natuurlijk Olcay even gebeld of het echt allemaal zo is, en er blijkt niets van waar. Olcay moest voor opnames naar het buitenland en daarom paste Ranking the Stars helaas niet in haar agenda.

Peter van der Vorst: “Wat zei Gerda?

Dane: “Die ehh, die hebben we eigenlijk niet gebeld. Wat een slechte journalistiek dit.

Weekend-baas Bart Ettekoven op Twitter: “De nieuwe Weekend ligt weer in de winkels. En in tegenstelling tot wat Frank Dane net in RTL Boulevard roept en jokkebrokt, dat het verhaal van Olcay niet waar zou zijn, kan ik verzekeren dat iedere letter van het verhaal klopt als een bus. Net als alle andere mooie verhalen 😉

Foto: BNNVARA, Amy van Leiden

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen