FOX belooft niet met zomerstop te gaan

Tv-zender FOX heeft in tegenstelling tot andere tv-zenders geen zomerstop. Ze doopt de komende zomer om tot Summer of Series. Dat heeft de zender laten weten. FOX gaat de hele zomer door met het uitzenden van buitenlandse dramaseries, een beetje wat andere zenders doen als ze met zomerstop gaan dus. “Aangezien mobiele internetbundels vandaag de dag zonder extra kosten gepaard gaan in de hele EU, hoeft de kijker deze zomer óók in het buitenland niets te missen.

Aangezien mensen ook gewoon op vakantie kunnen kijken, is er dus geen reden om met zomerstop te gaan, aldus FOX. “Lopende series als Legion en Nashville worden deze zomer vervolgd en producties als Queen of the South, Chicago Med en Quantico keren deze zomermaanden terug met nieuwe seizoenen.

Verder gaat FOX op zaterdag 28 juli weer op geel. The Simpsons staan dan centraal op Gele Zaterdag, waarbij seizoen 29 van deze populaire animatieserie in marathon-vorm in première gaat.

FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen, onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, bij KPN op kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.

Foto: FOX

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen