De slet van de NPO niet getroffen door bezuinigingen

Er vallen rake klappen bij de NPO nu mediaminister Arie Slob vasthoudt aan de megabezuiniging van 62 miljoen euro: Brandpunt verdwijnt, Andere Tijden moet de helft van zijn afleveringen inleveren en Tegenlicht verliest een derde van zijn budget. Gelukkig zijn er ook titels die wél overleven. ‘De Slet is terug’, kopt AVROTROS zojuist in een e-mail aan zijn leden. De omroep laat weten dat het in het najaar een tweede seizoen van zijn jeugdprogramma De Slet van 6VWO mag maken.

Het eerste seizoen van De Slet van 6VWO ging over de slimme, maar onzekere Laura. Ze laat zich overhalen om een pikante foto naar haar nieuwe vlam sturen, maar als dit kiekje uitlekt stort haar wereld in. “Het tweede seizoen heeft een geheel nieuwe cast en verhaallijn.

Waar gaat het tweede seizoen over? “Wanneer de 16-jarige Demi na de zomervakantie op school komt en er een nieuwe leraar het lokaal binnenloopt, ontstaat er kortsluiting in haar hoofd: dat is Paul, de jongen met wie ze al 3x heeft gedatet. Wanneer kort hierna schandalige roddels over Paul verspreid worden in de school, is Demi er op gebrand het tegendeel te bewijzen. Lukt het deze leerling en leraar om hun relatie te behouden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Romy Gevers en Jord Knotter. De opnames zijn momenteel in volle gang.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen