Patty Brard ontkent: ‘Ik kan de huur echt wel betalen’

Het is volgens Patty Brard grote onzin dat financiële problemen ten grondslag liggen aan haar tijdelijke terugverhuizing van Ibiza naar Amsterdam. Dat zegt de televisiediva deze week in haar Weekend-column. Brard kondigde aan vanwege tv-werk te remigreren naar Nederland, maar het bleek uiteindelijk slechts om vier weken te gaan voor de opnames van Het Perfecte Plaatje. Ene Evelien suggereerde vervolgens in een reactie op een gerenommeerde mediasite dat Brard behoorlijk krap zit.

Evelien zocht meer achter haar terugverhuizing: “Ze bedoelt: Antoine heeft bijna geen architectklussen meer op Ibiza en haar huis in Amstelveen raakt ze aan de straatstenen niet kwijt. Enne het huis op Ibiza huurt ze en is zeker niet haar eigendom. Kortom van ellende terug naar Nederland en gezellige vierderangs BN’er-klussen aannemen, Temptation Island VIP’s bijvoorbeeld?

Dit gaat volgens Brard echt he-le-maal nergens over. “Antoine is druk met elf bouwprojecten tegelijk, waarvan er een deze week aan vrienden van mij verkocht werd“, zegt ze. “En ons huis in Amstelveen is uit de verkoop gehaald omdat ik daar de vier trappen, die ik eerst vreselijk vond, weer op- en afren als een frisse kip nu ik 76,2 kilo weeg.

Het klopt dat haar huis op Ibiza een huurhuis is, zegt Brard, maar: “Er is geen huurverhoging in Ibiza geweest, dat staat vast voor de komende twaalf jaar.

Mensen zijn volgens haar gewoon jaloers. “Sommige mensen forensen twee uur en een kwartier tussen Nederland en Maastricht. Ik doe dat tussen Amstelveen en Ibiza en we zijn SUPERGELUKKIG!

De column van Patty Brard kunt u lezen op de Weekend-site.

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen