Özcan Akyol walgde van seksappjes Gordon

Özcan Akyol vindt het walgelijk dat de seksappjes van Gordon op straat zijn komen te liggen door de rechtszaak tegen zijn ex-vriend Kevin B. Hij wil niets weten over de seksuele verlangens van de RTL 4-ster. Dat zegt hij in HP/DeTijd. Gordon stuurde zijn ex-vriend appjes als ‘ik wil je lul elke dag’. Die sms’jes zaten in het dossier, omdat Gordon wilde aantonen dat hij wel degelijk een relatie heeft gehad met Kevin. Volgens Akyol hadden de media zoiets vroeger nooit openbaar gemaakt.

Akyol: “Ik denk niet dat al die ranzige whatsappjes tussen Gordon en zijn ex twintig jaar geleden de ether in geslingerd zouden zijn. Ik denk dat er toen meer distantie van journalisten was. Zoals voetbalbladen niet schrijven over affaires van profvoetballers. Dat is een code. En je ziet dat soort codes steeds meer verdwijnen.”

Etiquette en fatsoen zijn allemaal vieze woorden tegenwoordig, zegt Akyol. “Dat is iets van vroeger, van linkse deugmensen, daar doen we niet meer aan.”

Als Gordon het over de piemel van zijn geliefde heeft in zijn whatsappjes en schrijft hoeveel zin hij heeft om die in de mond te nemen, dan denk ik: wat een ranzigheid, waarom moet ik dit lezen?

Het HP/DeTijd-artikel ‘Ha, een prooi’, waarin strafpleiter Peter Plasman, Nieuwe Revu-hoofdredacteur Jonathan Ursem en schrijver en columnist Özcan Akyol praten over trial by media, kunt u lezen via Blendle.

Foto: NTR

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen