Online-ster Kaj Gorgels tekent voor twee jaar bij RTL

Kaj Gorgels en RTL hebben een nieuw contract met elkaar getekend. Hiermee verbindt hij zich voor de komende twee jaar in de volle breedte aan het mediabedrijf. Dat heeft RTL laten weten. Gorgels blijft betrokken bij het YouTube-kanaal Concentrate (onder de vlag van RTL MCN), maar is sinds kort ook te zien als presentator van Temptation Island VIPS op Videoland, dat hij samen met Yolanthe Sneijder-Cabau presenteert. “Kaj Gorgels is een geboren presentator“, vindt de zendergroep.

De samenwerking wordt nóg verder uitgediept, want RTL is nu ook het exclusieve sales house van Gorgels en behartigt hiermee alle adverteerdersmogelijkheden op zijn persoonlijke socialmediakanalen. A Million Faces blijft verantwoordelijk voor zijn management.

Kaj Gorgels: “Ik had vier jaar geleden nooit durven denken dat ik van een uit de hand gelopen hobby met mijn typetjesvideo’s mijn werk zou maken. En al helemaal niet dat RTL mij een tweejarig contract zou aanbieden. Hier ben ik echt ontzettend dankbaar voor en ik heb heel veel zin in de verdere samenwerking.

Erik Kepper, managing director RTL MCN: “Kaj heeft de afgelopen jaren een giga ontwikkeling doorgemaakt. Hij is talentvol, veelzijdig, een echte publiekslieveling en gewoon een geweldige vent om mee te werken. Kaj begon bij ons als presentator van Concentrate, deed in 2017 al zijn eerste uitstapje naar de lineaire kanalen en heeft zich zo goed doorontwikkeld dat we nu in de volledige breedte met elkaar gaan samenwerken. Hij is een rising star, zo’n groot talent willen we graag aan ons binden.

Gorgels is komende zomer op Concentrate te zien met het nieuwe spelprogramma Judge Me Niet en met het tweede seizoen van Nachtbrakers. Op zijn eigen YouTube-kanaal lanceert hij maandag het nieuwe format Dat Meen Je Niet!.

Op televisie was hij een van de finalisten in Expeditie Robinson 2017 en deelnemers in Superstar Chef.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen