RTL 4 in 2019 met tweede seizoen De 12 van Oldenheim

RTL 4 komt in 2019 met een tweede seizoen van de zondagavondserie De 12 van Oldenheim. De nieuwe reeks vertelt een compleet nieuw verhaal wat zich afspeelt in een ander dorp met nieuwe karakters. Dat heeft de tv-zender laten weten. Hoewel het tweede seizoen een heel andere inhoud heeft, blijft de serie herkenbaar voor kijkers. “De afzonderlijke seizoenen vormen samen wel een geheel in sfeer, toon, spanning, thematiek en visuele stijl“, legt een woordvoerder van de zender uit.

Na twaalf spannende afleveringen kwam De 12 Van Oldenheim afgelopen zondag tot een zinderende ontknoping. Wat begon met de verdwijning van de twaalfjarige Nine liep uit in een enorm aantal verdwijningen met een zeer bizarre wending.

Het succes van de serie stemt RTL tevreden. “De serie vol mysterie, tragedie en wantrouwen werd zowel op tv als online bij Videoland zeer goed ontvangen en kreeg lovende recensies. Gemiddeld zaten meer dan een miljoen kijkers op zondagavond aan de buis gekluisterd om de verdwijningen in een hechte gemeenschap te volgen.”

Ook het tweede seizoen wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland en de scripts zullen opnieuw geschreven worden door Lex Passchier en Martin van Steijn. Anne van der Linden keert terug als regisseur.

Gisteren werd bekend dat RTL 4 volgend jaar met nóg een opvallend dramaproject komt: de politieserie Baantjer keert terug op de buis.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen