Loretta verloor 1,5 kilo lichaamsgewicht door Toffeefee

Loretta Schrijver is anderhalve kilo lichaamsgewicht verloren toen ze eind jaren 90 in de maling werd genomen door Carlo Boszhard voor het onderdeel De Toffeefee van zijn toenmalige tv-show Monte Carlo. Dat vertelt de RTL 4-ster in weekblad Privé. Schrijver dacht dat zij en haar toenmalige collega Jeroen Pauw live op zender waren met het RTL Nieuws toen alles, maar dan ook alles in de soep liep. In werkelijkheid waren ze helemaal niet live en zat Boszhard achter alle ellende.

Het was een vreselijke ervaring, aldus Schrijver. Ze kon niet meer stoppen met lachen. “Je lacht, je huilt, je maag draait om en je denkt dat je in de hel bent beland. Je treedt eigenlijk buiten jezelf.”

Toen Schrijver even uit beeld dacht te zijn, zei ze tegen haar collega Pauw: ‘Alles wat we in al die jaren hebben opgebouwd, is nu in één klap verloren.’

Buiten de Toffeefee om maakte Schrijver ook wel eens foutjes in het RTL Nieuws. Dan begon Pauw naast haar stilzwijgend te tekenen. “Steevast een ladder met daar bovenop een jongen met een heleboel krullen, dat was hij, en onderaan een heel klein, dikkig, rond meisje die hem ervan weerhield enig niveau te bereiken en hem van de maatschappelijke ladder naar beneden probeerde te trekken.”

Heel grappig, aldus Schrijver. Ze kon het allemaal aan, behalve het Toffeefee-incident. “De dag erna was ik van de stress drie pond afgevallen.”

Een uitgebreid Privé-interview, waarin Schrijver op een Corendon-reis naar Cyprus vertelt over haar leven en haar werk, kunt u lezen via Blendle.

Het bewuste Toffeefee-fragment:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen