Johan Derksen: ‘Buitenlanders kapen Rotterdam’

Johan Derksen denkt dat het volledig de verkeerde kant op gaat met Rotterdam. De stad dreigt te worden overgenomen door buitenlandse DENK-stemmers. Dat heeft de tv-ster gezegd in VI Oranje Blijft Thuis op RTL 4. Derksen vreest het ergste voor Rotterdam. “Ik heb al een paar keer gezegd dat DENK het grootste gevaar voor Nederland is. Twee Turken, sprekende poppen van Erdogan, en een babbelzieke Marokkaan, een griezel van een man“, aldus de voetbalanalist in zijn talkshow.

Rotterdam glijdt helemaal af, aldus Derksen. “Ik heb 45 jaar in de Randstad gewoond en ben verhuisd naar de provincie omdat ik die ellende niet om me heen wil hebben.

Als het aan Derksen ligt is Rotterdam iets té multicultureel aan het worden. “In Rotterdam is meer dan 50 procent Turks, Marokkaans en zwart. Dat is geen probleem, maar als die dadelijk allemaal op DENK gaan stemmen, wat heel goed mogelijk is, dan is DENK de baas in Rotterdam en bepaalt Erdogan wat er in Rotterdam gebeurt. Ik moet er niet aan denken. Mensen onderschatten dat.”

Gerard Joling is het met Derksen eens. “Ik vind het angstaanjagend.”

Lees ook: Johan Derksen walgde van Marokkanen in Gouda (december 2016)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen