‘Humberto-roast had RTL Late Night kunnen redden’

Humberto Tan had zich eigenlijk veel eerder moeten laten roasten in RTL Late Night. Dat had de talkshow misschien nog kunnen redden. Dat zegt AD-opiniediva Angela de Jong, die zelf ook genoemd werd in de roast van Peter R. de Vries. Critici denken dat de ondergang van RTL Late Night voor een belangrijk deel te maken heeft met Tans affaire met Dionne Stax en de vele RTL-propaganda in zijn talkshow. Zaken die gisteren eindelijk eens klip en klaar werden benoemd in de talkshow.

Tan heeft nooit inhoudelijk in willen gaan op zijn Stax-affaire en zijn vriendjespolitiek bij RTL en dat heeft hem mogelijk de kop gekost. Het niet benoemen van zaken heeft tot veel ergernis geleid bij kijkers.

Angela de Jong: “Eigenlijk was dit precies wat het programma al een hele tijd nodig had. Jammer dat ze het tot ‘the final week’ hebben bewaard. Wie weet hoe het was gelopen, als ze eerder zulk lef hadden getoond.

Ze vindt het opvallend dat dit initiatief juist vanuit Tans redactie kwam. “Stoer bedacht, en nog stoerder dat ze het plan gewoon hebben doorgezet. En dat zeg ik zonder spoortje van sarcasme.

Kennelijk is in de laatste week de rebellie uitgebroken en werd het de troepen achter de schermen ook te gortig na drie afleveringen weeïg geknuffel en loftrompetgeschal voor Tan.

De AD-column ‘‘Roast Humberto’ was wat Late Night al tijden nodig had’ kunt u hier lezen.

Lees ook:
Bizarre tv: Peter R. de Vries roast Humberto Tan keihard (vanochtend)
Peter R. de Vries twijfelde even over Dionne-grap (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen