Gordon was woest om optreden in All You Need Is Love

Gordon heeft een flinke ruzie gehad met Erland Galjaard en Robert ten Brink over een optreden in de kerstspecial van All You Need Is Love. Dat heeft de oud-RTL-programmabaas gisteren gezegd op Radio 538. Als RTL-baas heeft Galjaard vaak moeten bemiddelen in conflicten. “Een van de meest bizarre brandjes die ik ooit heb moeten blussen is dat Gordon geregeld had dat hij met LA The Voices in de All You Need-kerstspecial zou zitten. Via mij, dus ik steek de hand in eigen boezem.”

Galjaard bleek echter voor zijn beurt te hebben gesproken. “Daar was toen door de platenmaatschappij al een andere afspraak gemaakt dat het een andere band werd, want dat is best een belangrijke plek in die kerstspecial. Daar kijken 3 miljoen man naar, dus daar moet je wel in zitten met je muziek.”

Het optreden van Gordon kon dus niet doorgaan. “Dat ging toen niet door en toen ging het niet goed tussen Robert ten Brink en Gordon“, onthult Galjaard.

Hoe is het afgelopen? “Daar heb ik denk ik vier weken aan besteed om het goed te krijgen, met als resultaat dat Gordon daar stond uiteraard.”

Foto: RTL Boulevard

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen