Glennis Grace unaniem door bij America’s Got Talent

Geplaatst op wo 27 jun 2018 om 8:30

Glennis Grace is unaniem door bij de talentenjacht America’s Got Talent. Na haar auditie kreeg ze positieve kritiek van alle vier de juryleden. Dat was gisterenavond te zien in de uitzending op de Amerikaanse tv-zender NBC. Grace is in Nederland al jaren bekend van haar imitatie-act van Whitney Houston, maar in Amerika kenden ze die nog niet. Eén van de juryleden merkte wel op dat ze te veel als Whitney Houston klonk en vroeg Grace om in de vervolgronde meer van haarzelf te laten zien.

Jurylid Simon Cowell: “Glennis, ik zit hier en denk: je ziet er geweldig uit, je klinkt geweldig en het lijkt wel of je al een ster bent. Ik ga eerlijk met je zijn. Ik vind het geweldig dat je hierheen bent gekomen, je bent een geweldige artiest.

Heidi Klum: “Je bent echt fantastisch en waarschijnlijk is het beste compliment dat ik je kan geven dat je echt zo erg als Whitney Houston klinkt. Dat is ongelooflijk.

Mel B: “Je bent een geweldige, prachtige zangeres, maar het is wel alsof je echt precíes zoals Whitney Houston klonk. Ik wil iets meer van jou zelf zien, maar je bent geweldig.

Howie Mandel: “De enige reden waarom je nog geen ster bent, is omdat we je nog niet gezien en gehoord hebben. Hoeveel mazzel hebben wij dat we je hebben kunnen zien stralen op dit podium vanavond?

Glennis Grace op Twitter: “What an unreal experience!! Such a dream come true #AGT They said YES!!! ❤️🙏🏽 @nbc Thank you everyone!

De auditie van Grace:

Foto: NBC
55 Reacties op “Glennis Grace unaniem door bij America’s Got Talent”


 1. Meneer Kaktus

  Vooropgezet PR-plannetje van de platenmaatschappij. Ook in de VS zullen ze die arrogante kermisartieste snel zat zijn.

 2. Linde

  Lekker doen alsof je maar een moedertje bent. De Amerikanen prikken daar straks zo doorheen.

 3. Bram Biester

  Wat een stem, hè. Ik ben zo trots om haar. Zolang al wil ze dit. Hopelijk neemt ze nu eindelijk de juiste stappen om een ster te worden.

 4. ali

  Als je naar Detroit gaat heb je in elke nachtclub hele goeie zangeressen die nog beter whitney houston en andere nadoen.

 5. KingAlert

  Beste Glennis,
  Ik heb je altijd gesteund en verdedigd tegenover de jaloerse Hollandse mentaliteit. Ben dan ook trots dat je in werelds grootste talent bent doorgestroomd en benoemd ben als supertalent.
  Het bewijst ook weer dat mijn geniale gave tot het inzien van geen talent bv Genee of wel talent jij nog altijd voor de volle 100 procent werkt.
  Ik raad dan ook aan de lezers van deze site mijn bijdragen goed te lezen en deze uit te printen zodat u in slechte tijden altijd terug kan vallen op deze geniale en unieke gedachten.

 6. Jimmy

  Mel B heeft wel gelijk, ze moet proberen met voor de verandering eens een keer niet met een Whitney nummer te komen

  Gefeliciteerd in ieder geval dat je door bent, had ook niet anders verwacht

 7. Pim

  Wat een afgunst hier van mensen die zelf waarschijnlijk geen talent en verstand hebben. Achter hun toetsenbord durven ze alles. Heel terecht dat Glennis mee doet aan AGT en ook door gaat naar de volgende ronde. Succes!

 8. Whitney

  Kaktus, ga eens werken voor de centen, jaloerse steuntrekker

 9. Mink Vaillant

  Heb deze vrouw 1 keer zo walgelijk op straat horen schreeuwen dat ze voor mij hoog of laag kan zingen, maar ik sindsdien de knop omdraai als ik haar zie of hoor. Een kapsoneswijf, noemen ze dat geloof ik op de Albert Cuijp.

 10. Deadly Viper

  Leuk voor haar.

  Die Hollandse haters met hun doe maar normaal gezever kunnen het weer niet hebben.

  Glennis is een goede zangeres en een diva. Goed dat ze naar Amerika is in dit kleine kikkerlandje is veel te klein en te simpel voor haar talent.

 11. Henriette

  Kan het niet nadoen, maar heb betere zangeressen gezien. Ziet er nog wel goed uit voor haar leeftijd.

 12. Benny-Bjorn A.

  Alles is nep aan die show. Inderdaad dealtje met platenmaatschappij. Acterende jury en Glenda Batta die vooraf al wist dat ze door was.

 13. Mark2

  Goeie stem, maar ophouden met Whitney te imiteren, daar teert ze nubal te lang op! Verder doet ze altijd aardig haar best om niet sympathiek over te komen! Dat mag er wel vanaf

 14. Mink Faalt Falikant

  @Mink Vaillant

  Haha, 1 keer en dan meteen zo’n overtrokken en voortdurende reactie? Wat zul jij een moeilijk leven hebben.

 15. Stan

  Wat een opluchting om eindelijk een bericht te lezen die niet met een sneer wordt afgesloten. Gewoon objectieve berichtgeving.

 16. Jantien de Groot

  Prima stem, daar niet van. Maar als je alleen furore maakt met liedjes van hele grote sterren, dan is de winst voor 90% door deze song en 10% jouw eigen kunnen.
  Dus zing eens iets van jezelf, net als Mel B. al zei. Denk dan dat je het héél moeilijk krijgt. Wat ook de reden is dat het in Nederland maar niet wil lukken.

 17. Zalmneusje

  Ze deed net alsof ze een huisvrouw was die dit er een beetje bij doet. Ook expres haar kleding gedownplayed en een fake bescheiden houding. Nou wij weten wel beter. Zoals iemand hierboven al zei, als je dat fragment hebt gezien waarin ze als een ordinair viswijf stond te gillen op straat, weet je haar ware aard. Whitney Houston nadoen is op zich knap, maar meer heeft ze niet in haar mars omdat ze die unieke persoonlijke x-factor mist.

 18. Deadly Viper

  Gelukkig heb jij dat wel Zalmneusje en ben jij een ster ipv in of andere zielig mislukt persoontje die zuur doet op internet.

 19. danny

  Wacht maar een paar weken. Dan ligt ze eruit om redenen die onbekend zijn. Waarschijnlijk haar karakter. Net als hier in nederland niks lukt werkt het ook niet in de USA.

 20. Flip de Beer

  Waar is M als je haar duiding nodig hebt?

 21. Joop55

  Glennis kan beter daar blijven, het land van Trumpie Sukkel.

 22. Gomorra

  @Jantien de Groot

  Iets van jezelf zingen is bij dit soort shows niet de bedoeling. Wat jij ervan maakt is ook niet wat Mel B zei.

 23. ron

  Ze heeft een goede stem maar dat ze mee doet is wel vreemd. ze is toch al bekend. ok alleen in Nederland maar toch blijft het vreemd.

 24. flappie

  ze is gevraagd door amerika en dan daar even de huismoeder spelen, terwijl je maar even hoeft te googelen om te zien dat ze al een carriere heeft.
  Maar ik vind haar top!

 25. Jan

  Beetje vreemd om in Amerika de onbekende huismoeder uit te hangen terwijl ze hier beroemdis. Daar komen ze toch achter dan? En dan? Weg Glennis en beschadigd bovendien. Dit kan toch niet. Lijkt me gewoon oplichting.

 26. Ron

  Ze gaat de liveshows niet halen… Het was zeker goed haar optreden maar maakt net niet het verschil, het is teveel Whitney en dat zul je blijven horen en welk nummer Glennis ook zingt, en AGT is geen soundmixshow…

 27. KingAlert

  @ron
  Dus jij waagt jouw minimale kennis van muziek die je heb opgedaan door je verslaving aan K3 muziek te toetsen aan de mijne. In landen als China of Noord korea had je nu een enkeltje naar een grauw levenseinde. Hier in Nederland past slechts medelijden met je oordeel.

 28. Erik2

  Nou, nou die Glennis. Mooie vrouw, geweldige stem.
  Ze is al wereldberoemd in Nederland, wie weet volgt de USA.

 29. Alex Penthouse

  Wat raar in Nederland hebben wij ook een zangeres die Glennis heet en er precies hetzelfde eruit ziet. Draai vaak haar nummers als ik,lig te krikken met mijn secrataresse in mijn flatje aannhet strand.

 30. drupsteen

  Ze heeft een gouden strot maar absoluut geen X-factor. Daar kom je vanzelf achter als de eerste indruk is verdwenen en haar ware aard zichtbaar wordt.

 31. SOLANGE

  In Amerika hebben ze veel betere zangeressen die niet zo aan de weg timmeren als die Grootbek met haar ordinaire uitstraling…Romy Montero heeft de beste stem is maar weer bewezen krijgt aanbod na aanbod wat die schreeuwerd niet krijgt,….

 32. Taalbarbaren!

  Unaniem door zijn? Op welke school hebben de ‘schrijvers’ van MC gezeten?

 33. Jan

  Gauw naar Amerika en nooit meer terug. Succes daar

 34. Mark

  Het heet toch America’s Got Talent. Heeft zij wel een Amerikaans paspoort. Laat Trump het maar niet horen: linea recta de grens weer over, of nog erger, zet maar vast. :P

 35. gerard

  Oplichtster. ”huismoeder”.

 36. Nico

  De azijnzeikers die zelf nooit wat bereikt hebben weten het weer beter. Get a life!

 37. Maurice

  Wauw. Al jaren zeg ik: Jij breekt ook elders door. Nu heb je je op het podium laten horen, zo lekker klonk het, enorme uithalen kan je goed aan. Nu doorstomen Glennis, wat een stem, vrouw, persoonlijkheid en jij. You go girl.

 38. Uithetvak

  Hahahahaha
  Wat een hoop domme mensen hier
  “ voor opgezet plan dat je van de platenmaatschappij “ ?????
  “ Ze wist van tevoren dat ze door Was “
  Jullie geloven ook in sinterklaas ????

 39. Ano Nymous

  In het Amerikaanse schnabbelcircuit is vast nog wel een plekje over.
  Hier nauwelijks doorgebroken laatstaan dat het lukt in VS.
  Die gaat het niet redden.
  Ze zullen daar vast hun eigen Whitney Houston coverzangeressen hebben.

 40. Ano Nymous

  Nico. En wat heb jij zoal bereikt?

 41. Ano Nymous

  Zijn er trouwens grote namen voortgekomen uit dat America’s Got Talent? Iemand die moeiteloos stadions vult met optredens?

 42. Stefan

  wat dacht je van Kelly Clarkson (Idol), heeft de afgelopen 15 jaar heel veel succes gehad, Jennifer Hudson

 43. Annemarie

  @Stefan

  Idd!
  En Ano Nymous trekt wél volle zalen met haar eenzame geijl hier.
  Wat een giller!

 44. Ano Nymous

  Ik ken Kelly Clarkson maar die andere naam zegt me helemasl niks, Stefan. Jennifer Hudson? Wie??

 45. Ano Nymous

  Anne Marie. Het gillen laat ik over aan Glennis Krijs …

 46. Stefan

  Hudson is een bekend actrice en zangeres en won een Oscar voor beste vrouwelijke bijrol in een film, maar is doorgebroken via American Idol

 47. Ano Nymous

  Stefan. O oke.
  Ik ken haar niet.
  Overigens vroeg ik wie er bekend was van America’s Got Talent.
  Niet American Idol…

 48. Stefan

  One Direction….

 49. Ano Nymous

  Dat is het enige succesvolle wat er uit voortgekomen is, Stefan?
  Dan is de oogst behoorlijk karig…

 50. harteloze henk

  Ontzettend knap van haar.

 51. Britt Scholte Lover

  Wie vind haar nou goed deze 40 jarige lelijk dikkertje die niets durft te laten zien

 52. Wanny

  Lijkt me wel dat er vooraf afspraken gemaakt wie er door gaan. Zal bij the voice ook zo gaan. Bij dit soort grote producties laten ze weinig aan het toeval over.

 53. Ano Nymous

  Wanny. Zo is het altijd gegaan bij zulke shows. Van begin tot eind geregisseerd.

 54. Gofor

  Beetje raar inderdaad. Je voor doe als huis moeder en dat je zoontje je graag wilt zien zingen. Wel jammer dat het ze het zo op deze manier doet. Maar heel media nederland loopt al met haar weg. Hebben ze nou echt niet die auditie goed gezien.

  Man man man is het zelfde als je op cv zegt dat je al jaren piloot bent maar nog geen dag gevlogen hebt. Glennis stop er mee doe je niet anders voor.

 55. Sip

  Beau had wel gelijk in Boulevard; zij is toch al zangeres dus hoeft niet meer mee te doen aan een songcontest. Geef onbekende mensen een kans. Ik vind de aandacht die zij krijgt wel erg overdreven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.