‘Glennis Grace, Got Talent is niet de Soundmixshow!’

Koos van Plateringen, deskundige in Shownieuws, wijst Glennis Grace er graag op dat America’s Got Talent niet de Soundmixshow is. Als ze in de talentenjacht vasthoudt aan haar imitatie-act van Whitney Houston, dan zou het wel eens moeilijk voor haar kunnen gaan worden, verwacht Van Plateringen. “Ze won natuurlijk ooit de Soundmixshow als Whitney Houston, maar America’s Got Talent is geen Soundmixshow hè? Het is geen playbackshow waarin je een artiest nadoet.

Van Plateringen vreest het ergste: “Ik ben bang dat dat wel eens haar valkuil kan worden in dit programma, dat ze uiteindelijk toch gaan zeggen: ‘Ja, hartstikke leuk, maar je lijkt te veel op Whitney Houston.’

Jurylid Mel B zei tegen Glennis Grace dat ze meer van zichzelf moet laten zien, in plaats van klinken als Houston. De showkenner verbaast zich al langer over de aanhoudende imitatie. “Ik heb ook wel eens aan haar gevraagd: ‘Doe jij dan Whitney Houston na? Zet je iets aan in je stem dat je op Whitney lijkt?’ Dan zegt ze: ‘Nee, dit is gewoon wie ik ben.’

Dus eigenlijk hebben we gisteren al Glennis gezien, alleen ze zong een liedje van Whitney Houston. Ik ben benieuwd wat ze gaat doen in de volgende ronde. Ze moet iets doen waarin ze dus niet op Whitney Houston moet lijken, maar ze zegt dat dat haar stem is, dus ja…”

Wietze de Jager verwacht niet dat Grace een grote ster gaat worden in de VS. “Ze kan wel als een goede coverband door Amerika gaan reizen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen