Stem Glennis Grace beetje droog tijdens AGT-auditie

De stem van Glennis Grace was een beetje droog tijdens haar auditie voor America’s Got Talent. Dat heeft de zangeres vanochtend onthuld op Radio 538. Door de spanning werd Grace een beetje hees. “Het ging allemaal best wel onduidelijk. Na elf uur wachten dacht ik: ik wil nu best wel iets gaan doen. Dan sta je daar en dan krijg je een boost omdat je voor de jury en het publiek staat. Ik was zó zenuwachtig. Ze bleven maar praten ook. Ze hebben er heel erg in geknipt“, zegt ze.

Het werd Grace bijna te veel. “Op een gegeven moment dacht ik: ja, jongens, laat me alsjeblieft zingen, want mijn stem werd droog van de zenuwen. Ik stond te trillen, maar dan ga je en dan krijg je energie voor tien. Achteraf heb ik echt staan janken. Een ontlading.”

Haar auditie was gisteren te zien op de Amerikaanse televisie. “Ik had zelf ook nog niets gezien, dus ik moest echt maandenlang wachten voordat ik iets kon zien. Ik had een linkje doorgekregen waardoor ik het kon zien, anders had ik het net als alle Nederlanders hier niet kunnen zien. Het is zeker al drie maanden geleden opgenomen.”

Nu volgt er nog een auditie, aldus Grace. “Er is nog een auditie. Die heb ik ook al gedaan. Ik weet niet wanneer die wordt uitgezonden. Dat zal ik weer een dag van tevoren te horen krijgen. Daarna is het de bedoeling dat je naar de liveshows gaat.”

Wat zong ze tijdens de tweede auditie? “Het is geen Whitney-song. Dat sowieso niet. Ik heb echt naar Mel B geluisterd. Ik was ook wel blij dat ze dat zei. Ze hebben mij gescout op dat nummer, dus dat is wat ze wilden horen, en nu is het tijd om eigenlijk alles te laten horen.”

Lees ook: Glennis Grace unaniem door bij America’s Got Talent (vandaag)

Foto: NBC, YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen