Giel Beelen groot fan van LUCKY13: ‘Super tof’

Giel Beelen, ooit een echte VARA-jongen, is helemaal ingeburgerd bij Talpa. Zijn moeder is groot fan van Utopia en hijzelf is helemaal verslingerd aan LUCKY13. Dat vertelde hij vanochtend op Radio Veronica. Beelen kijkt elke avond naar LUCKY13. “Wij hebben het achter de schermen al een paar dagen over een nieuw ding in ons leven. Het is een fenomeen. Ik vind het echt waanzinnig wat er ineens tegenwoordig kan. Misschien heb je het al gezien of niet“, aldus de radiomaker.

Het gaat dus om LUCKY13. “Normaal gesproken denk ik: flikker op met je spelletjes, omdat je toch niet mee kan doen thuis op de bank. Nu was ik dus maandag in Kopenhagen en daar zaten we met vier mannen rondom een tafeltje met de telefoon op tafel samen met nog 20.000 andere mensen mee te doen met LUCKY13. Je kan meedoen en geld winnen. Het gaat dan maar om 3 euro als je geluk hebt, maar meespelen is gratis.

Kijkt zijn familie ook al? “Ik had mijn moeder aan de lijn en zij zat wel de nieuwe Utopia te kijken, maar ze was nog niet even eerder ingeschakeld om dus de nieuwe gameshow te zien.

Beelen kan het haar aanraden. “Ik vind het echt super tof, ook hoe jij het doet. Ik vind het eigenlijk nog het leukst als het op televisie reclame is, want dan krijg je in de app het backstagegevoel.”

LUCKY13-presentator Rob Janssen: “Er werd gisteren 1,06 euro gewonnen door de winnaars, maar er wonnen wel heel veel mensen. Als je naar Ik Hou Van Holland zit te kijken, win je niks.

Beelen: “Dat maakt het spectaculair. Ik denk dat het toeloopt, ook los van de kijkcijfers. Het is ook de fucking nummer één in de App Store.

LUCKY13 trok gisteren 147.000 kijkers (3,7 procent).

Foto: Radio Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen