Gerard Ekdom op 29 juni voor het laatst op Radio 2

Gerard Ekdom heeft op vrijdag 29 juni zijn allerlaatste uitzending op NPO Radio 2. Van 6.00 tot 9.00 uur zal te horen zijn hoe hij een afscheidsfeest geeft in de BNNVARA-bar met Chef’Special op het podium. Dat heeft de omroep laten weten. Ekdom was bijna drie jaar te horen met het programma Ekdom in de Ochtend in de ochtendspits. “Als we dan toch weggaan, laten we er dan geen drama van maken, maar een feestje. Want het was een feest om het programma al die jaren te maken!

Luisteraars die bij het afscheidsfeest van Ekdom willen zijn kunnen een ’toelatings-egg-samen’ doen om zich te kwalificeren. “Met zes vragen wordt bepaald wie de echte die-hard fans zijn. Uit die groep worden luisteraars gekozen die vrijdag 29 juni het feest met Gerard mee zullen vieren.”

De radiomaker vertrekt bij de publieke omroep om over te stappen naar Radio 10, de commerciële radiozender van John de Mol. Officieel omdat hij een vrijheidsstrijder is, maar volgens kritische tongen vanwege de diepe zakken van De Mol.

De laatste uitzending van Ekdom in de Ochtend is live te horen op vrijdag 29 juni van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. In september begint hij op Radio 10, waar hij Lex Gaarthuis vervangt.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen