Film1-abbo nu ook mogelijk buiten tv-aanbieder om

Film1 is voortaan ook beschikbaar voor mensen zónder een tv-abonnement. Men kan vanaf vandaag rechtstreeks bij Film1 een abonnement afsluiten, voor 8 euro per maand óf 80 euro per jaar. Dat heeft het bedrijf laten weten. Door voortaan ook direct zelf abonnementen aan te bieden, hoopt Film1 ‘om verdere groei te stimuleren’. “Er zijn in de over-the-top (OTT) markt namelijk weinig spelers die zich volledig toespitsen op het aanbieden van de nieuwste films“, legt een woordvoerder uit.

De filmservice heeft naar eigen zeggen het grootste aanbod van nieuwe films in handen. “Omdat wij exclusieve ‘first pay window’ rechten hebben verworven met de grootste Hollywood studio’s en onafhankelijke distributeurs.

Tegelijkertijd brengt Film1 een nieuwe app, die het aanbod inzichtelijker moet maken. “Ook blijft Film1 in de app de ‘lean back’-gebruiker trouw met het lineaire kanaal ‘Film1 Premiere’.”

Oscar Kales, operationeel directeur van Film1, zegt: “Wij zijn erg blij met de uitbreiding van onze service. Het nieuwe abonnement is een mooie toevoeging op onze bestaande samenwerking met tv-aanbieders en biedt consumenten een nieuwe manier om altijd de nieuwste films te kijken via hun favoriete apparaat.”

Voor bestaande abonnees blijft de service verder ongewijzigd. De nieuwe abonnementsvorm is namelijk een aanvulling op het bestaande abonnement via de tv-aanbieder.

Huidige abonnees behouden dezelfde functionaliteiten waaronder vier lineaire kanalen via de settopbox. Ze krijgen ook de update van de nieuwe app, waarmee het nog eenvoudiger wordt om on demand en lineair te kijken.

Foto: Film1

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen