Corry Konings wil eigen Gordon Gaat Trouwen

Geplaatst op Fri 29 Jun 2018 om 9:30

Corry Konings, bekend van meezingers als Hoeren Neuken Nooit Meer Werken, ziet een spin-off van Gordon Gaat Trouwen met haarzelf in de hoofdrol wel zitten. Dat vertelt ze vandaag in De Telegraaf. Konings zit al jaren zonder man. “We zijn deze zomer een compleet decennium verder en ik ben nog altijd alleen. Zo’n trouwshow die Gordon heeft gedaan, lijkt mij ook wel wat. Alleen dan niet meteen met een altaar en het jawoord erbij, maar iemand rustig en op mijn manier leren kennen.

Gordon heeft zo’n beetje alle kandidaten van zijn trouwshow uitgeprobeerd in bed, maar dat ziet Konings niet zitten. “Ik duik niet meteen met elke vent het bed in, ik kijk wel uit. Maar geloof mij maar, ik weet precies hoe ik het moet aanpakken. Ik heb alle soorten, maten en smaken al een keer gehad, dus ik weet exact wat ik wel en vooral ook niet wil.

Als de trouwshow er komt, waar moeten deelnemers dan aan voldoen? “Ik moet vaak in de avonduren optreden dus daar moet je wel mee kunnen omgaan. En ik hou van reizen, zoals naar mijn vakantiehuis in Spanje.”

De laatste keer werd Konings in Spanje versierd door ‘Spanjaarden, Italianen, noem maar op’. “Wisten zij veel dat ik alleen op nuchtere mannen val die van een stamppotje houden.”

Het Telegraaf-interview met Corry Konings kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.