Ruud de Wild: ‘Al zeg je tien keer 3FM, helpt niet’

Geplaatst op Wed 13 Jun 2018 om 10:20

NPO Radio 2-ster Ruud de Wild heeft in zijn middagspitsshow een flinke sneer uitgedeeld aan zusterzender NPO 3FM tijdens een interview met Rob Janssen. Dat was te horen in De Wild in de Middag. Janssen presenteert een programma op 3FM, maar werd geïnterviewd over zijn nieuwe presentatieklus LUCKY13 op SBS 6. Na een opmerking van De Wild, zei Janssen tegen de radiogrootheid: “Leuk dat je luistert naar mijn programma op 3FM. Had ik al 3FM gezegd?

Daar was De Wild niet zo van onder de indruk. “Maakt niet uit hoor. Je mag tien keer 3FM zeggen. Dat helpt toch niets.”

Janssen wilde eroverheen praten, maar De Wild realiseerde zich dat hij een beetje bot klonk. “Nee, maar wacht heel even. Nu klink ik heel bot, maar zo bedoelde ik het eigenlijk helemaal niet. Hoe ik het dan bedoelde? Lullig. Nee, ik bedoelde het helemaal niet lullig.”

Ik bedoel: mensen hebben toch al hun keuze voor deze zender gemaakt die nu luisteren, begrijp je? Die denken niet: oh wow, ik ga nu naar 3FM. Dat denk ik, hoor.”

Janssen: “Dat weet ik niet. Ik maak een heel leuk programma tussen twaalf en twee op vrijdag.”

Foto: Olga Knijn Scuba Connection, KRO-NCRV
11 Reacties op “Ruud de Wild: ‘Al zeg je tien keer 3FM, helpt niet’”


 1. Ronald de Vries

  Radiogrootheid hahhahahahahahhahaha Ruud de Wild. Ik heb die gek nooit kunnen verstaan wat lult, die gozer praat binnenmonds zeg. Was bij grote piratenstations nooit aangenomen, zelfs niet bij de ziekenomroep. Radiogrootheid hahhahahahha hij is leuk die stumper.

 2. Flip de Beer

  Alleen de M is leuker!

 3. Bears' den

  M zuigt en doet het alleen goed bij iedereen die De Wereld Draait Door haten, voor homo’s en lesbiennes en voor mensen zonder smaak!

 4. Joop55

  Wat klopt er niet aan De Wilds opmerking? 3FM kan blijven piepen wat het wilt, maar het kuikentje is al 15 niet meer onder ons, en sinds die verdwijning ook niet meer het marktaandeel + kwaliteit, Jammer.

 5. Bart

  Rob Janssen is nog wel een lichtpuntje op 3FM maar de rest gaat niks meer worden zolang de zender niet drastisch het roer omgooit naar een Studio Brussel stijl.

 6. Rob

  Wat een onduidelijk bericht.

 7. Zonder Naam

  @Bart – Klopt. Je moet er alleen geen camera op zetten. Rob Janssen is de verpersoonlijking van het woord ‘radiohoofd’.

 8. Walter

  06.05.2002

 9. Paul Goudsmit

  Bedankt Walter.
  Dat jij mijn trouwdag nog weet.

 10. StefanV

  Die DJ kan nog zo’n leuk programma maken, luisteraars blijven weg. Dat komt niet door hem en zijn programma, maar door de beroerde muziekkeuze van 3FM.

  3FM is gezwicht voor de urban-/hiphop-crap en daar zitten veel luisteraars simpelweg niet op te wachten. Die mensen zijn allang gillend weggerend. En het gezegde is duidelijk: vertrouwen komt te voet en gaat te paard.

 11. wim heitinga

  ik ben de echte wim heitinga. alle andere reacties onder mjin naam zijn nep!!! reactie-id 33124

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.