AD over opvolger Wilfred Genee: ‘Wie is Bart Nolles?!’

Geplaatst op Wed 20 Jun 2018 om 15:05

De kritiek dat RTL leunt op steeds weer dezelfde gezichten werd ook gesteund door het AD, maar nu de zender als opvolger van Wilfred Genee bij Tour du Jour voor de relatief onbekende Bart Nolles kiest, vraagt de krant zich in een kop af: ‘Hier is uw presentator: Bart wie?’ De verslaggever van Voetbal Inside legt in de krant uit hoe hij aan deze primetimeklus is gekomen. “Niet door te lopen leuren bij RTL. Ik zei het natuurlijk heel graag te willen doen“, zo vertelt hij in de krant.

Laatst hoorde Nolles dat hij op een lijst van mogelijke nieuwe presentatoren stond. “Maar toen ze mij naar Rusland stuurden voor het WK voetbal, dacht ik: Tour du Jour gaat dus aan mij voorbij.”

Nolles kreeg het goede nieuws in Rusland te horen. “Een paar dagen terug. ‘We gaan je terughalen naar Nederland.’ Ergens volgende week ga ik vliegen.”

Zelf had hij het ook nooit verwacht. “Ik dacht dat ze voor een meer gevestigde naam zouden gaan. Dat zou ik ook snappen, maar je moet toch érgens beginnen. Vaak gebeurt zoiets dan bij de NOS, wel leuk dat RTL dat nu ook eens doet.

Er ligt wel druk op natuurlijk. Maar ik weet wat ik doe hoor, ik zal straks echt niet afgaan.

Tour du Jour is van 7 tot en met 29 juli elke dag te zien op prime time bij RTL 7.

Het AD-artikel ‘Hier is uw presentator: Bart wie?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
14 Reacties op “AD over opvolger Wilfred Genee: ‘Wie is Bart Nolles?!’”


 1. albert

  Goh….AD weer…..

 2. Omroep Sletje

  K.t AD

 3. Jan

  Tour du Jour was met Wilfred al niet te pruimen. Een onmogelijke klus voor deze jongen….

 4. Niek

  Wat RTL ook doet het is blijkbaad voor het AD altjjd reden tot kritiek. Kiezen ze voor de bekende gezichten, is het teveel vam hetzelfde. Kiezen ze een nieuw gezicht, is het ook niet goed.

 5. Jan Paparazzi

  AD: ‘Steeds weer dezelfde gezichten bij RTL-programma’s!’
  AD: ‘Wie is dit onbekende gezicht?!’

 6. Jan Paparazzi

  @Jan
  Of misschien wel dankzij Wilfred niet te pruimen, want hij probeerde zonder dat hij wielerverstand had de show wel heel erg naar zijn hand te zetten.

 7. Dirk

  Geef deze man gewoon een kans, een nieuw gezicht en weer is er kritiek.

 8. Peter

  Boeiend dat tie onbekend is. Alle nu bekende presentatoren waren ooit ook onbekend. Iemand moet ergens beginnen.

 9. Boudewijn

  Verrassend en ik juich het toe. Eindelijk eens wat lef tonen.

 10. Klavvie

  @ Jan: Inderdaad. Het is niet goed of het deugt niet. Kiezen ze eens voor een nieuw gezicht, gaan we weer lekker zeuren dat ie onbekend is. Niet zo serieus te nemen zo’n krantje. Bijna geen enkel krantje trouwens….

 11. aammehoela

  Hopelijk voor hem is de hittegolf die er volgende week aan zit te komen dan voorbij. Nieuw gezicht, nieuwe ronde, nieuwe kansen. Afwachten dus. Mocht hij het goed doen dan kan hij wellicht ook wel eens het voetbal, de EL, doen of darts.

 12. Ernst

  Gewoon proberen toch.

 13. toxilogic

  Ontwapenend mannetje, weet bij TV Rijnmond sport de voetbal experts aardig in toom te houden. Geen idee hoeveel wielren kennis hij heeft, maar goed die had duitendief Wilfred ook niet dus slechter zal het niet worden.

 14. Bart

  @Tox duitendief? Want jij had gezegd in zijn geval doe mij maar wat minder?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.