Zelfs RTL Boulevard kent BN’ers in Temptation VIPS niet

Geplaatst op Fri 18 May 2018 om 13:00

De BN’er-tv-afdeling van RTL maakt het nu wel héél bont. Zelfs showrubriek RTL Boulevard kent de BN’ers in Temptation Island VIPS niet. Dat was donderdag te zien in de uitzending op RTL 4. Van de bekende kandidaten is Donny Roelvink (zoon van) de bekendste en dat wil wat zeggen. Hij en de andere deelnemers stelden zich voor in een Boulevard-item. “Vlak voor hun vertrek naar Mexico spraken we de drie megabekende koppels die meedoen“, zei Peter van der Vorst spottend.

Na afloop richtte Van der Vorst zich tot Luuk Ikink en vroeg hij: “Ja, Luuk, leg eens uit: wie zijn deze mensen?

Luuk Ikink gniffelend: “Ja, ik heb het even opgezocht. Donny Roelvink doet mee, Ruud en Rowena zaten in Utopia en Niels en Rosanna zijn bekend geworden door… Temptation Island. Ha ha. Van vorig jaar.”

Het zijn dus niet de grootste wereldsterren die hier aan meedoen, maar dat maakt ook niet uit. Het moeten uiteindelijk natuurlijk gewoon een beetje ordinaire mensen zijn. Dan komt het wel goed. Het maakt dan niet echt uit wie er in zitten.”

Lees ook: Donny Roelvink doet mee aan Temptation Island VIPS (donderdag)

Foto: RTL
11 Reacties op “Zelfs RTL Boulevard kent BN’ers in Temptation VIPS niet”


 1. 123

  Ja, hier gaat RTL mega veel nieuwe leden voor Videoland door krijgen. :.-)

 2. Margriet M

  Oh dan waren Dries Roelvink en Hoerania zeker verhinderd

 3. Margriet M

  Oh dan waren Dries Roelvink en Ho#rania zeker verhinderd

 4. Robin

  natuurlijk is het C-garnituur, zoals altijd bij dit soort programma’s

  denk je nou echt dat een Lieke van Lexmond, Linda de Mol, Carlo Boszhard of Robin van Persie met zo’n programma mee doet, nee natuurlijk niet

 5. frans

  Rtl het speelgoed van een 50 tal bn..ers..Petertje van de Vorst kan trots zijn dat hij presentator is van een roddel programma

 6. Rukker

  Dat wordt de hele zware zomer voor het internet. Dankzij dit, nu niet meer te vermijden, megasucces van Temptation Island VIPS gaan er vele servers ploffen wegens alle vraag naar deze SUPER EXCLUSIEVE content die héééééél de wereld WIL en MOET ZIEN. Nog nooit vertoond: A++ sterren op een eiland vol drank en snollen. KOMT DAT ZIEN, KOMT DAT ZIEN.

  Afwachten hoe RTL/Videoland dit fiasco gaan spinnen tot ‘een succes binnen de doelgroep’ en zo. Of kost RTL het niks door allemaal product placement zoals: Bacardi, Durex, Tramp make-up, lawaaishirts fabrikanten enzovoorts?

 7. SOLANGE

  Kijk toch niet,,,,,,, Kijk nog liever naar het vragenuurtje

 8. Ano Nymous

  Kan je nagaan.
  Bekend bij niemand. Alleen beroemd bij de Mediacourant redactie…

 9. tim

  Doet peter Jan Rens niet mee

 10. Anouk Smullers

  Donnie Roelvink met een iq van een geestelijk gehandicapte.

 11. Sacha

  Hahahahahaha… ik ben nu definitef om… ik ben Fan!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.