Erland Galjaard shirtless op Instagram: ‘Let’s get fit!’

Erland Galjaard maakt naar verluidt kans op twee posities in het nieuwe Guinness Book of Records. Niet alleen heeft hij in recordtempo een televisiezender naar de afgrond geholpen, maar ook lijkt hij in de langste midlifecrisis ooit te zitten. De bijna vijfduizend volgers van zijn Instagram-pagina kunnen vandaag aanschouwen hoe Galjaard zich in zijn harige blote bast volledig in het zweet werkt. “Workout, every day 10 min., on line. Just Disq, let’s get fit4summer !“, zegt de oud-programmadirecteur.

Uit de waslijst aan hashtags die Galjaard daarbij plaatst valt op te maken dat Galjaard ‘progress’ maakt. “#focus #fit4summer #disq #training #workout #health #progress #sweat #justdoit✔️#iedereeneenpersonaltrainer.nl #onlinefitness #coach

Tegenwoordig richt Galjaard zich volledig op het dj-duo dat hij vormt met zijn RTL Boulevard-vriend Ronald Molendijk. Hun dj-boyband heet Soulvation en vanochtend waren ze tussen elf en twaalf te horen op SLAM.

Zijn vrouw Wendy van Dijk zat op dat moment in de auto. Ze besloot uit te stappen, te dansen op de muziek van haar Erland en daar een filmpje van te maken voor Instagram.

Van Dijk: “Wat een vette mix!!!

Onderstaand ziet u de Instagram-filmpjes van Erland en Wendy.

Lees ook Sophie Hilbrand: ‘Erland Galjaard in midlifecrisis’ (2016)

Wat een vette mix!!! @soulvation @slamofficial

Een bericht gedeeld door Wendy van Dijk (@wendyvandijk3) op

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen