Wilfred Genee: ‘Overstap naar Talpa TV is rond’

De overstap van de mannen van Voetbal Inside naar het Veronica van Talpa TV (voorheen SBS) is rond. De contracten zijn getekend. Dat heeft Wilfred Genee gezegd voor de camera van RTL Boulevard. Het duurde even voordat alles rond kon komen met John de Mol, omdat RTL dat tegenhield, aldus de presentator. “We mochten het contract rondmaken als we het WK zouden doen, nou we gaan het WK doen!“, zegt de presentator, wijzend op de nieuwe RTL 4-show VI Oranje Blijft Thuis.

VI Oranje Blijft Thuis is in juni te zien op het tijdstip van RTL Late Night. “Dat wordt echt een fantastisch feest. Vijf weken lang, zonder oranje een prachtig WK-programma maken. Dus we gaan er met een knal uit.”

De contracten met John de Mol zijn getekend. “Ja, het is rond. Ik ben er wel tevreden mee. Ik had graag, dat heb ik al eerder aangegeven, bij RTL gebleven. Zeker omdat RTL op het laatste moment met allerlei kansen kwam. Maar toen konden we niet meer terug.”

Nu focust Genee zich op Veronica. “Nu liggen daar wel heel veel kansen: de Champions League is naar Veronica gegaan en er zijn meer mogelijkheden voor mij.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen