‘Veronica wil Hélène Hendriks voor dinsdagwedstrijden’

Veronica aast op FOX-ster Hélène Hendriks voor de presentatie van de dinsdagavondwedstrijden van het Champions League-voetbal. Dat vertellen ingewijden aan de Volkskrant. FOX erkent in de krant dat Hendriks met Talpa in gesprek is, maar er zou nog geen sprake zijn van een ‘definitieve uitkomst’. De presentatie van de dinsdagduels is nog niet ingevuld; die van de woensdagduels wél. Die zullen worden voor- en nabeschouwd door de mannen van Voetbal Inside.

Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee zullen in Champions League-weken drie avonden per week op tv zijn: op maandag en vrijdag met hun talkshow, en op woensdag met de voetbalbeschouwing.

Het afgelopen jaar maakten de drie heren nog gehakt van de manier waarop de wedstrijden werden beschouwd op Veronica. Zij hekelden vooral dat allerlei BN’ers werden opgevoerd om hun mening te geven over het voetbal. Derksen toen: “Sander Lantinga, wie is dat? Waar gaat hij commentaar geven? Dit is minachting voor het publiek.

Hendriks sloot zich vorig jaar aan bij die kritiek. “De Champions League is het hoogste niveau en dan wil ik ook twee goede analisten zoals je in Engeland ziet“, zei de presentatrice erover in De Wereld Draait Door.

Foto: FOX

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen