Terugkeer De Bauers ‘grote wens’ van Frans Bauer

Het is een ‘grote wens’ van Frans Bauer om een tweede seizoen van De Bauers te maken. Hij wil het precies gaan maken zoals toen, dus met de focus op het gezin. Dat zegt de volkszanger in Privé. De Bauers was veertien jaar geleden enorm succesvol op RTL 4: op het hoogtepunt keken er 2,8 miljoen mensen waarna hij een blanco cheque kreeg aangeboden voor een tweede seizoen. Hij wilde echter niet meer; er kwam later alleen nog een televisiesoap over een van zijn concertseries.

Een blanco cheque zal er nu niet meer in zitten, maar toch maakt Bauer graag een vervolg. “Een grote wens is dat we terugkomen met onze realitysoap De Bauers. Echt zoals het was, met de kinderen en iedereen erbij.”

Bauer denkt dat het nog steeds kan scoren. “Als ik kijk hoe Op reis met Mariska wordt bekeken – wekelijks bijna 1,5 miljoen mensen – dan denk ik dat een realitysoap wederom succesvol kan worden.”

Er is dus animo voor, aldus Bauer. “De mensen in het land vragen er vaak naar. Wat ik ook nog wel leuk zou vinden, is het presenteren van een showprogramma. Er zijn nog genoeg plannen.”

En op muzikaal gebied? “Het blijft nog steeds raar dat je het bijna nergens op de radio hoort. Daar hoop ik verandering in te kunnen brengen. Het is belangrijk dat het echte levenslied blijft voortbestaan, ook bij de jeugd.

Het Privé-interview met Frans Bauer kunt u lezen via Blendle.

Foto: AVROTROS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen