Mooi weer nekt weekend-Boulevard: bijna uit top 25

Het lijkt een vrij pijnlijke zomer te gaan worden voor de weekendeditie van RTL Boulevard. Op zonnige lentedagen als deze kijkt er bijna helemaal niemand naar de showrubriek op RTL 4. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Bridget Maasland en haar collegasterren van Boulevard liepen zich zondagavond flink uit te sloven terwijl er bijna niemand keek. Sterker nog: met 274.000 kijkers (11 procent) viel het programma bijna uit de kijkcijfer top 25. En dan moet de zomer nog komen.

Er zaten in de vooravond sowieso niet veel mensen voor de buis met dit mooie weer. Tijdens Boulevard keken er in totaal zo’n 2,4 miljoen Nederlanders naar het scherm. Twee tv-zenders wisten tegenover Boulevard meer kijkers te boeien.

NPO 1 hield met Studio Sport 781.000 kijkers (27 procent) aan de buis gekluisterd, terwijl de nabeschouwing van De Graafschap – Almere City 284.000 kijkers (13 procent) scoorde op FOX Sports Eredivisie.

Overigens scoorde de weekend-Boulevard op zaterdag – toen het vrij koud was buiten – wel prima met 707.000 kijkers (19 procent). Toen keken er tijdens Boulevard zo’ n 3,8 miljoen mensen tv.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen