Story vreest dat Job ook Antonie Kamerling misbruikte

De Story vreest dat Job Gosschalk ook misbruik heeft gemaakt van Antonie Kamerling, die in 2010 zelfmoord pleegde middels ophanging. Dat is deze week te lezen in het tijdschrift. Gosschalk raakte eind vorig jaar in opspraak vanwege vieze castings. Hij bleek als machtige casting director handig misbruik te maken van jonge jongens die onzeker waren over hun acteercarrière. Met de wetenschap van nu heeft Story nog eens naar de documentaire De Dood van een Vage Prins gekeken.

In deze documentaire praten vrienden en bekenden van Kamerling over de acteur, waaronder Job Gosschalk, wiens wangedrag toen nog niet bekend was. “Nu doen Jobs woorden over zijn eerste kennismaking met Antonie, die toen nog maar begin twintig was, het kippenvel op de armen schieten“, aldus de Story.

Gosschalk in de documentaire: “Er kwamen dertig à veertig mensen auditie doen en Antonie stond ertussen en die gaf een soort van licht. Hij was heel erg grenzeloos, op een leuke manier. Als je iets wilde van Antonie, dan moest je zeggen: Ik denk niet dat je dit en dit en dit kan. Dan wist je zeker dat-ie het deed. We blowden veel in die tijd. We hadden het leuk, we luisterden samen muziek. Antonie en ik zijn samen naar Israël geweest. Dat was allemaal vrij zorgeloos en een heel leuke tijd.

De Story krijgt hier ‘een wel zeer wrange bijsmaak’ van. Het blad wijst erop dat Kamerling, net als veel van Gosschalks slachtoffers, nog geen enkele échte ervaring had met de showbizzwereld toen hij in aanraking kwam met Gosschalk.

Bovendien is algemeen bekend dat Kamerling heel erg beïnvloedbaar was. “Alles bij elkaar opgeteld doen de schokkende ontboezemingen van de vele collega-acteurs over Job Gosschalk dan ook het ergste vrezen…”

Het Story-artikel ‘Tripje met Job Gosschalk naar Israël, Welk geheim nam Antonie mee in zijn graf?’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen