Humberto naar België voor Stromae: vandaag in RTLLN

Humberto Tan is naar Brussel afgereisd voor een interview met zanger Stromae. Het gesprek wordt vanavond uitgezonden in zijn slecht bekeken tv-programma RTL Late Night op RTL 4. Dat heeft zijn redactie laten weten. Het is niet de eerste keer dat Stromae te zien is in de talkshow van Humberto Tan. In 2013 en 2014 kwam hij langs in de studio van het programma om zijn nummers Formidable en Papaoutai ten gehore te brengen. Nu gaat hij praten over de nieuwe muziek die eraan komt.

Stromae bracht vrijdag voor het eerst in bijna vijf jaar tijd weer een nieuw nummer uit, genaamd Défiler en er komt nóg meer nieuwe muziek aan, vertelt hij vanavond in RTL Late Night.

De afgelopen jaren was Stromae uit de running, vanwege anti-malariapillen die hij in 2015 slikte tijdens zijn tour in Afrika. Hij voelde zich er uitgeput en paranoïde door. De zanger heeft er nog altijd last van.

Stromae staat bekend om zijn excentrieke optredens. Tijdens zijn eerste optreden in RTL Late Night leek het wel of hij niet helemaal lekker was:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen