Social influencer Anna Nooshin haat term ‘powervrouw’

Social influencer Anna Nooshin hekelt de term ‘powervrouw’. Liever gebruikt ze dit woord niet. Dat heeft ze woensdag gezegd in RTL Boulevard. Nooshin legde in de showrubriek uit dat ze Rihanna een echte powervrouw vindt. “Ze is uitgegroeid van jonge meid tot een hele stoere, sexy vrouw. Wat ik zo fijn vind aan Rihanna is dat ze voor heel veel vrouwen symbool staat voor power. Ik haat eigenlijk de term powervrouw, omdat ik het heel denigrerend vind klinken, maar bij haar klopt het wel.”

Net als Anna Nooshin is Rihanna een echte onderneemster. “Ze doet alles op een heel fijne manier. Ze is bijvoorbeeld twee jaar lang bezig geweest met haar make-uplijn en in de tussentijd zijn er natuurlijk heel veel sterren ook met een make-uplijn gekomen.”

Anna Nooshin, zich met haar zakelijk instinct in Rihanna verplaatsend: “Ik kan me dan zakelijk voorstellen dat je denkt: ik ga het nu dan toch maar lanceren. Maar voor haar was het heel belangrijk dat haar lijn voor álle vrouwen toegankelijk was, dus dat ze alle kleuren foundation had: van heel licht tot heel donker.

Zij is echt de koningin van de comebacks en wat mij betreft echt wel de koningin van de popwereld.

Peter van der Vorst vindt Anna Nooshin zelf ook een beetje een koningin: “Ja, de koningin… En jij ook hoor, jij ook.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen