Social influencer Anna Nooshin haat term ‘powervrouw’

Geplaatst op Thu 17 May 2018 om 11:15

Social influencer Anna Nooshin hekelt de term ‘powervrouw’. Liever gebruikt ze dit woord niet. Dat heeft ze woensdag gezegd in RTL Boulevard. Nooshin legde in de showrubriek uit dat ze Rihanna een echte powervrouw vindt. “Ze is uitgegroeid van jonge meid tot een hele stoere, sexy vrouw. Wat ik zo fijn vind aan Rihanna is dat ze voor heel veel vrouwen symbool staat voor power. Ik haat eigenlijk de term powervrouw, omdat ik het heel denigrerend vind klinken, maar bij haar klopt het wel.”

Net als Anna Nooshin is Rihanna een echte onderneemster. “Ze doet alles op een heel fijne manier. Ze is bijvoorbeeld twee jaar lang bezig geweest met haar make-uplijn en in de tussentijd zijn er natuurlijk heel veel sterren ook met een make-uplijn gekomen.”

Anna Nooshin, zich met haar zakelijk instinct in Rihanna verplaatsend: “Ik kan me dan zakelijk voorstellen dat je denkt: ik ga het nu dan toch maar lanceren. Maar voor haar was het heel belangrijk dat haar lijn voor álle vrouwen toegankelijk was, dus dat ze alle kleuren foundation had: van heel licht tot heel donker.

Zij is echt de koningin van de comebacks en wat mij betreft echt wel de koningin van de popwereld.

Peter van der Vorst vindt Anna Nooshin zelf ook een beetje een koningin: “Ja, de koningin… En jij ook hoor, jij ook.

Foto: RTL
20 Reacties op “Social influencer Anna Nooshin haat term ‘powervrouw’”


 1. Ron

  Pff, ‘jij ook hoor, jij ook’…hou toch op. Verder wel eens over het totaal achterhaalde begrip: Powervrouw. Wie dat bezigt snapt er niets van en zou een ‘nekschot’ moeten krijgen…spreekwoordelijk nekschot dan he, geen echt nekschot….neuuh kom op nou..;-)! (copyright Hans Teeuwen)

 2. T apas

  Zo mogen alle Iraanse vrouwen eruitzien.

 3. Henkie983425

  Doe je arm er nog verder in svp

 4. Kamikaze

  Ja, en de rest haat de term ‘social influencer’.

 5. Peter

  Anna alaagde er gisteren in om in een item van 2,5 minuten over Rihanna 19 het woord ik te gebruiken en 1 x mij. Powervrouw. Nee een klein narcistje.

 6. Hooftstraat

  Jesus mina, wat een inhoudsloze juffrouwtje. Make up make up make up dat is alles wat haar interesseert. Wat een bestaan

 7. Zalmneusje

  Afgezien van Beau zit bij Boulevard een collectie van de vreselijkste mensen die ooit op televisie zijn vertoond.

 8. Peter

  Social influencers, het achuim der natie.

 9. anoniem

  Nou.. De paar powervrouwen die ik zo op het internet heb aangetroffen, geven mij wel een beetje de indruk dat dhr. Gosschalk en vrienden beter een ander soort mediabedrijf hadden kunnen beginnen? :-)

 10. KingAlert

  anna kech

 11. Peter Poot

  Wij noemen haar thuis Anna Onzin omdat er geen verstandig woord uitkomt.

 12. anoniem

  @KingAlert: ‘kech’ mag van mij aan het filter van MC worden toegevoegd.. :-P

 13. Pipa

  …behalve bij Anna dan mag het..

 14. anoniem

  Heb net ff geprobeerd maar h**r mag niet op MC,, :-)

 15. Hannelore

  Anna Nooshin vind ik zo een boeiende, interessante vrouw, ze zegt ook veel zinnige dingen. Anna maakt als powervrouw echt een verschil LOL
  Wat mij betreft mag ze snel opr#tten en in Iran het verschil gaan maken, zoveel leeghoofdigheid zitten ze daar vast op te wachten.

 16. Bart

  Haar zou ik zou ontzettend hard palen dat ze er social duizelig van wordt

 17. RaymondVL

  Social influencer. Alleen die twee woorden al. *kots!*

 18. tim

  social influencer is dat een baan

 19. Mike

  Monica Geuze, Anna Nooshin, Linda Tol, Miss Beautygloss, al die domme mutsen mogen verbannen worden naar Antarctica. Zulk leeg geneuzel. Het wordt tijd dat merken wakker worden en deze narcisten niet langer betalen voor hun sluikreclames op Instagram en YouTube. Bij hun filmpjes wil je je ogen uitkrabben.

 20. SOLANGE

  Oppervlakkig mensje die alleen over make-up kan praten ……

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.